Haticealasahin 40+5 den Merhaba! 😊 sabah 6.30 da yatisim yapildi suni sanciya 10 da basladik ondan oncesinde propess fitil gibi rahim agzi yumusatici yerlestirildi. Henuz cok agri hissetmiyorum nst de cikiyor ama 🙄 merak edenlerle sureci burdan paylasirm benim durumumda olanlara faydam olsn 😊
MugeIk Haticealasahin cok heyecanlı 🤗 bir nefeste dogurun inşallah🙏 Sag salim saglıkla kavusun yavrunuza ....
Sabireeray Haticealasahin rabbim yardımcın olsun canım hayırlısı ile al bebeğini kucağına 😘kolay doğumların olur inşallah benim ilk dogumum suni sancı ile olmuştu ve 2 saat içinde doğurmuş tum
Hacerr Haticealasahin kolayca kurtulursun inşallah bir avazda benimde Cuma yatışım yapılacak suni alıcam bende neler yaşıcaksın bana yaz canım
Haticealasahin Sabireeray icime ferahlik geldi 🙈 dayancam kizimda iyi olursa sonuna kadar insallah bizimde cabuk olur 0 acilmayla yattm Ama
Sabireeray Haticealasahin benimde öyleydi canım hiç ağrım açılmamış yoktu 41 haftaliktim 🙂rabbim tek avazda kurtarsın normal doğum gibisi yok canım dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz
Haticealasahin Hacerr yazarim hepsini suan cok hafif kasilmalar geliyor 1 saattir aliyorm en kotu yani nst ye bagli olmak 😏
Byz55 Haticealasahin rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah canım bir sorum olucaktı suni verilirken habire nst takılımı oluyor yani yatarak mı alıyorsun suniyi
Haticealasahin Byz55 15-20 dk duruyor sonra yuru biraz diye ara veriyor. Nstye bagliykende ayaga kalkiyorm yatarak sanci cekmek biraz zor ayakta hissetmiyorsn
minigin_annesi Haticealasahin Rabbim Yar ve Yardimcin olsun insallah kuzumm🙏Tek Avazda kurtulursun insallah 🙏Sag Salim Gelsin minnak😍🙏