Sarees Patiseverana ay çoook kurtarıcı . Ama yazın en sevdiğim annemin buz dolabı ya . Muhakkak soğuk bi ayran aşı vardır , ve en az yine 2 çeşit zeytinyağlı yapar atar dolaba hiç yemek olmasa da onlar hep olur yanına da karpuz of yaaaa 😭
Sarees Patiseverana yok yok egeli değiliz erzincanlıyız , ailem de İstanbul’da yaşıyor dedem 9 yaşında gitmiş İstanbul’a ama bizimkilerin ruhu egeli benim de öyle oğlum olurda adını da Ege koyucam böyle bi Ege aşkı😂😂
Deleted33000 Patiseverana ben daha hiç enginar yemedim tadını bilmem ama sağlıklı biseymis ye sen cnm afiyet olsun size
Morrinah Patiseverana karğuz peynir kavun sezonum başladı benim ihihihihi kocamda tam bir et düşkünü ama bişey diyemiyo garibim
Patiseverana Sarees aaa çok iyi ben de erzurumluyum da hiç Ege mutfağı yoktur ama ben de tam tersi Ege mutfağını severim zeytinyağ ekşilik yeşillik oh misss 😃😃
Deleted33000 Patiseverana bilmiyorum canım biri yapsa belki yerim değişik tatlara açığım ama kendim yapmiyim yeterki😅😅😅
Sarees Patiseverana offf evet evet herşeyi de zeytinyağı ile yaparız zeytinlerimizi kendimiz alıp yaptırıyoruz bizde 😂 bizimkilerde de hep bi egeye göç hayali var ama nasip olur mı bilmiyorum 🥹
Patiseverana Deleted33000 yaz boyunca biri de bana öyle yapsa 😃😃 yakın olsak getirirdim yapıp kııız 😃
Deleted33000 Patiseverana ayy öyle bı komşuya o kadar ihtiyacım var ki kafa dengi böyle birleşip birbirimizin sevdiği yemekleri yapıp birlikte yemeye beraber oturp kahve ve dedikodu yapmaya ama yok hiç etrafımdakiler hep yaşlı