Ben-Hurem-Sultan Patiseverana Ayyh tek ben Böyleyimm sanıyordummm 😅😅 kız yemek yiyemiyorum bıraksalar 7/24 karpuz yerim ahhaha😅 hamileye 2 kat sıcak olur derlerdi de inanmazdım 🥲 neyse Menümde dünden kalan pirinç pilavım yanına tavuk şiş buz gibi cacıkkk 😅😅🤝
Patiseverana Ben-Hurem-Sultan ay evet o da doğruymuş ben yazı çok severim sıcaklamazdım da böyle olmadım hiç hep yaz gelsin diyordum şimdi pervaneyle yatıcam az kaldı 😃😃
1Ali Patiseverana aynen öyle, anam babam usülü gidiyorum zaten ona yapılan ayrı yemekleri sevemedi bir türlü😂
Patiseverana 1Ali Allah Allah tatsız diye sevmemiştir belki her çocuk sevmiyor ya sonuçta besleniyor 😃🥰
Sarees Patiseverana ay en güzeli güzel bi ayran aşı yapıp dolaba atmak . Yoğurtla yoğurtla ye oh missss ferah ve nefis 🥹 yanına da salça soğan olmayan her yemek şuan asla tahammül edemiyorum özellikle soğana 🤣
crazyymom Patiseverana bizde menüyü hergun eşim belirler bana pişirmek düşer sjsjsjjs bugün nöbete gittiği için dışarıdan sipariş verdik yarına tavuk düşünüyorum eşim yine nöbette olacak bakalım artık 😀
Sarees Patiseverana ay çoook kurtarıcı . Ama yazın en sevdiğim annemin buz dolabı ya . Muhakkak soğuk bi ayran aşı vardır , ve en az yine 2 çeşit zeytinyağlı yapar atar dolaba hiç yemek olmasa da onlar hep olur yanına da karpuz of yaaaa 😭
Patiseverana Ben-Hurem-Sultan orası öyle gerçekten günde iki kere duş alıyorum her vakit abdest yine de aynı 😃😃