kimchikimdi heyecanlibekleyis_ Benimki bu haftada 550 gramdı iyi demisti doktor bence iyidir maşAllah💖
020525 Merhabalar 25+2 ben devlet Hastanesi’ne gidiyorum kilo falan söylemiyor. Şeker yuklemesi için 27 haftada gidicem ins bişey söyler. Kızlar benim.karnimda surekli bir baskı halı var. Yatamiyorum oturamiyorum sizlerde durum!nasil?
Selim_Alparslan 020525 evet bende yaşamadım canım bu çok ağrılı sizili geçti. Cok sukur 25 haftaya kadar geldik 🤭🥰
Smyye1B Selim_Alparslan Benim ilk bebeğimde 37 haftanın içinde 3300 doğmuştu bende 5kilo doğmuşum muhtemelen genetik bizimkide şeker yüklemesi yaptık erkenden istedi doktorum sonuclarim normal sınırlar içerisinde. Ama yinede kontrollü gidelim diyor ☺️
Selim_Alparslan Smyye1B evet kuzum bende inan 2 öğün besleniyorum kasmiyorum yani şunu yiyeyim bebek kilo alsın diye ama genetik bencede 🥰🤭
heyecanlibekleyis_ kimchikimdi doktor bizdede 23 haftadayken sag bobreginde 4 mm genislik var ama 10 mm e kadar normal sayarız takip edelim demisti bi sonraki hafta gittigimizde bobreklerinde ki genislige baktı goremedi muhtemelen erken sunnet ettirmeniz gerekecek yinede takip ederiz dedi
kimchikimdi heyecanlibekleyis_ Bize de aynisini dedi, haftaya gideceğiz bakalim inşAllah düzelmiştir doğar doğmaz sünnet istemiyorum hani canı belki yanar diye 4 5 aylıktan sonra istiyordum. Geçmiş olsun sizede 💖🙏🏻
Cnsyldz Selim_Alparslan maşallah subhanallah nasıl beslendiniz acaba söyleyebilirmisiniz 26 haftalık hamileyim 800 gr olmuş
Selim_Alparslan Cnsyldz canım vallahi hiçbir şey yiyemiyorum ilk 4 ay bulanti kusmayla geçti zaten. Sonrasında da disim kırıldı 3 haftadır hava aliyor aşırı derecede ağrıyor bir şey yiyemiyorum. Genetik olduğunu düşünüyorum eşimden dolayı 🥰