Zelnuray Sevvalacr ben kendimi hep kıza odakladım rüyamda neyin gep kız ilk öğrenir öğrenmez kızım ağzımdan çıktı doktor oğlsn diyince 3 gün alışamadım 🙈🙈
Kubraileri Yasemincifci bizde bugün gittik 13haftaligiz net olmadığı için söylemedi diğer ay bakalım dedi 🤰🥰
29temmuz07 1 ay sinra gitcem tekrar herkez merak icinde bnm eşimin tarafi ve kiz istiyolar hepcerkek olunca☺
Deletedmom231 29temmuz07 Genelde göstermiyorsa kız çocuktur diyorlar ama inanmıyorum benim arkadaşım 22. Haftalıkken öğrenebildi anca o hafta gösterdi Bebek erkek çıktı 😂
Gizemblc PitirciginAnnesi22 daha 4 haftam var cinsiyetini öğrenmeme işallah bende sizin gibi hemen öğrenebilirim ♥️
Anacsevgidolumelek 29temmuz07 kimi doktor garantici oluyor eger pozisyondan goredemediyse baska bir doktorda ugrasarak gorebilme ihtimaliniz var.
29temmuz07 Anacsevgidolumelek Oyle ama 1 aydan once gidemem ultrasona cok girmeyi tercih etmiyorum, tek derdimiz o olsun bakalim gunler hizli geciyor ogreniriz allah hayirli evlat etsin😊
Anacsevgidolumelek Denizcan detayliya mi birakti 😑 sanirim biz de oyle olacaz gibi bir his var icimde 🙄
Denizcan Anacsevgidolumelek 18+1 olduk 2haftaya inşllh artık kesinleşir, gerçi ben erkeğe alıştırdım kendimi ama hadi hayırlısı inş