Denizcan 29temmuz07 bnm de taramam vardı aynıydı cnm 16+3 erkk olabilir dedi kesin değil dedi şimdi 18 haftalık olduk detaylıyı bekliyoruz
Zelnuray 29temmuz07 çikolata yiyip su içşn birde çok hareketli oluyo ben öyle yapmıştım her yerini açtı sıpa görmesik yeri kalmadı 🙈😂😂
Anacsevgidolumelek 29temmuz07 kimi doktor garantici oluyor eger pozisyondan goredemediyse baska bir doktorda ugrasarak gorebilme ihtimaliniz var.
Ysmnkrcy Bende 14+6 yim bugün gidicem kontrole cinsiyeti öğrenme umudum var ama :) başka bi doktora gidin isterseniz kendini gizlemiyorsa belli olur artk
29temmuz07 Denizcan Benimki hic bisiy soylemedi Oglum var kizimin olmasini cok istiyorum kendimide kiza cok hazirladim tabi çin takvimi gibi bilimsel gercegi olmayan seylere inandigim icin 😒
Anacsevgidolumelek Denizcan detayliya mi birakti 😑 sanirim biz de oyle olacaz gibi bir his var icimde 🙄
29temmuz07 Zelnuray Evet bana da ablam oyle.dedi ama.tatli ymemeistim ondan dirt ustu yatip bacaklari havaya dikmisti ☺
Zelnuray 29temmuz07 bizimki içerde cırıt atıyo çikolataya yemek yediğim zaman falan hareketlerinide hissetmeye başladım gece gündüz demeden koşturuyo alan daralsın o zaman görcem 😂😂
Sevvalacr 29temmuz07 inan gizlenen gizlenyor su içtm kaç tane çikolata yedm yok poposunun üstünden kalkmadı sıkışık git bu seferde bnde öyle yapıcm😊
Zelnuray Genelde kız bebekleri kendini çok saklıyo erkekde o kadar belli oluyo ki organı kızda ayırt edemiyosun benim kuzenim kız olabilir dedi aynıyız hemen hemen daha kesinleştiremedi
Sevvalacr Zelnuray benm 11haftalıkken %90 erkek dedi 13.haftamda göremedi poposundan dolayı erkeklerde gizleyebiliyor
Zelnuray Sevvalacr ama erkek kız gibi o kadar olmuyo bizimkinin ilk bacakları kapalıydı ama pipisi o kadar belliydi ki sonra bir hareket etmeye başladı her yerini açtı
Sevvalacr Zelnuray %90erkek dedi 11.haftamda o zaman heryeri açıktı 13.de poposunun üstüne oturmuştu göremedi merakla beklyorm💁🏻♀️
Zelnuray Bazı doktorlar kesinleştirmeden söylemekte istemiyo benim doktorumda bana ilk belli değil falan demişti ama sonra söyledi kesinleştirmeden söylemek istemiyorum yanıltıcı olup şüphe uyandırmak isteme demişti çok takmayın sağlıklı olsun yeter
Zelnuray Sevvalacr çikolata ye 🤩 11 haftada gayet iyi demiş erkek diye genelde hiç bi doktor demez ya 90 bir garanti vermez