Şükürler olsun Rabbime, oğluşumu kucağıma alıp buraya yazmak bana da nasip oldu. Oğluşum 40+4 olmuştu ama gelmeye niyeti yoktu, ne su, ne nişan, ne de düzgün bir ağrım vardı. O gün doktora gittiğimizde suyu, hareketleri vs iyi olduğu için doktorum 41+0′a kadar bekleyelim dedi. Alttan muayene etti biraz da bebişi uyardı muayene ile. Eve gittikten sonra gece yarısına kadar 20 dk bir, 30 dk bir karışık periyotlarla sadece belime ağrı giriyordu. Emin olamadım sadece belimde ağrı olduğu için, büyük ihtimal bebek biraz daha aşağı iniyor diye düşündüm. Gece 12 den sonra ağrı periyotları giderek azalmaya başladı
ve belimle beraber kasıklarımda da ağrı oluyordu, 20 dk, 17 dk, 15, 10 derken en sonunda 5 dkda 1 e düştü. Duş alıp hastaneye geçtik saat sabah 5′te. Açılmam 2 cm di. Ağrılarım vardı ama yetersizdi. Bir kaç saat sonra suni sancı ile desteklendi ağrılarım. Suni sancıdan sonra işler değişti, ağrılar 2 dk bir geliyordu ve en az 1 dk sürüyordu. Hatta bu süre gittikçe daha da arttı. Ağrı çekiyordum ama açılmam 3 cm anca açılmıştı bir kaç saat sonunda, ama sancılar sayesinde kesenin basısı artmıştı. Bu sayede suyum patladı birden kendiliğinden. Suyum patladıktan sonra açılmam 6-7 cm oldu birden. Sonra da devamı geldi. Sabah 5′te geldik hastaneye, öğlen 12 buçukta oğlumu kucağıma aldım. Şükürler olsun raabime 🤲🥰