Yuuki Yepyenibiranne 30+ dan sonra ciddi uykusuzluk geliyor tabi beni sıcaklarda etkiledi uyuyamıyorum yani
Yepyenibiranne Yuuki evet maalesef klimayı da tçdaha tam ısınmadıgı için açmak istemiyorum şu an bile vantilatör karşısındayım
Yuuki Yepyenibiranne Ya kabus görüyorum ya sık idrara çıkıyorum ya da sebepsiz uyuyamıyorum işte ortaya karışık sağ salim kavuşalım inşallah nasılsa o zaman uyumama sebebimiz net olcak. 😀
Burnosunn_annesi Melissayda ayyy canım benim sağlıkla kucağına al bebişi hayırlı haberlerini bekliyorum 🤲🏻😍
Kubra001111 Melissayda Yaaa hayırlı haberlerini bekliyoruz canmm bende hala tık yok yarın kontrolüm var
Melissayda Kızlarrr ikimizde iyiyiz çok şükür benim ağrım fazla rabbiim herkesi kavuştursun inşallah. Merak edip yazan herkese teşekkür ederimm 🩷🩷🩷@GirlandBoy_Mom @Burnosunn_annesi @Kubra001111 @ay_naber_ayol
GirlandBoy_Mom Melissayda çok sevindim canım benim allah analı babalı büyütsün inşallah🤲 ağrıların da yavaşca geçecek inşallah 🩷
aysenuraskin Melissayda Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻 sağlıkla büyüsün yavrunuz size de geçmiş olsun diliyorum 🥹
Kubra001111 Melissayda amin amin bebiş yanında mi canım yarın kontrolüm var ayy özelden de yazicam sana
aysenuraskin Yepyenibiranne evet bende 30+4 şuan gece olunca uyuyamıyorum hem sıcak oluyor hem nefes alamıyorum evin içinde gezip duruyorum zor uyusam bile sürekli uyanıyorum. Son iki gündür kasıklarımda baskı hissediyorum sizde oluyor mu
Hamide_00 ElaG amin canım Allah razı olsun sizler de doğurmayı bekleyen bütün anneler de inşallah 🤲🏻💖💖