Tuba123456___ Nurellaaaaaaa1212 hamileyken de hasta cekmek zor oluyor iş nöbet ev çocuk birde hamılelık hastalığa zaman kalmıyor
Rusapolat Nurellaaaaaaa1212 doyma hissimin yine gittiği bir günden selamlar olsun 😂 çatlayacağım yemekten ama açım 😂 bizim oğlan artık tekmelerini de hissettiriyor. Anası kurban verene 😂😂
YyyyYasemin Nurellaaaaaaa1212 gebeliğimi yeni öğrendim ve eşim hasta bende direniyorum hasta olmamak için🤣
YyyyYasemin Nurellaaaaaaa1212 gebeliğimi yeni öğrendim ve eşim hasta bende direniyorum hasta olmamak için🤣
1devaannesi Sinir atakları geçiriyorum taşınma arefesinde ev sahibi sagolsun kadın gotunden element uyduruyor valla elidme kalmaması için semaya açtım ellerimi
bebek_29 Nurellaaaaaaa1212 Geçmiş olsun🙏🏻 bacım salgın var çok dikkat et bende dizimi izliyodum sıkıldım şuan uzanmışım buralarda takılıyorum 🐣
Buse4161 Nurellaaaaaaa1212 bugün diş ağrısından öldüm öldüm dirildim 4 kere parol içtim bana mısın demedi şimdi şimdi dindi ağrısı biraz kafamı kapıya falan vurdum geçsin diye
ARYa143 Nurellaaaaaaa1212 geçmiş olsun canım… Ben cam çerçeve indirecek raddede doluyum ama herşey yolunda gibi davranmaya devam ediyorum 🥲🤣