Nur124 Merhaba kızlar 25+4 haftalık hamileyim, şeker yuklemesi yaptırmadım henüz, ilk defa bugün ölçtüreyim dedim açlık 83 tokluk yemekten yaklaşık 2 saat sonra 134 çıktı ne demek oluyor bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
Pamuksekercim Nur124 cnm şeker normal sıkıntı yok ben şeker hastasıyım ben hamile kaldım kontrol altındayım sıkma canını
_Gizem__98 Nur124 açlık normal çıkmış en fazla 95 olması gerekiyor. Tokluk biraz yüksek çıkmış 125 olması lazım en fazla
_Gizem__98 Nur124 hayır çok yüksek değil normalde 125in üstüne gecmemesi lazim sizin 132 çıkmış. Diyetle düzene giriyor ben şeker yüklemesi yaptırdım gebelik şekeri çıktı doktor diyet önerdi diyetle düzene girdi
Nur124 _Gizem__98 sizin kaç çıkmıştı ölçümleriniz birde insülin kullanılacak bir durum var mıdır benim
MeltemAksan Diyetle düzene girmezsede üzülme benim çok yüksek olmamakla birlikte düşmeyen şekerim oldu gebelikte. Hem diyet hem düşük dozda insülin kullanıyorum. Doktorlar her zaman en iyi şekilde sizi yönlendirecektir merak etmeyin gerekiyorsa şeker yüklemesi yaptırın
_Gizem__98 Nur124 benim şeker yüklemesinden sonra çok az sınırda çıktı yüksek bi değer değildi yani. Ünsilin kullanmıyorum ben gerek duymadı doktorum sadece diyetle düzene giriyor zaten. Sizinde Ünsulinlik bi durum yok bence
MeltemAksan Nur124 benim 150 nin üstündeydi ve direnç gösterip düşmedi sizin ölçümleriniz normal görünüyor.