tahamommy Teodorus artık kabin boylarda da pusetli olanlar var, elele vita ve kraft tokyo plusa bi bak istersen ilk zamanlar sepeti çıkıp puset takılıyor sonraki zamanlarda sepetle birlikte katlanıp yer kaplamıyor ikiside
SM5534 Teodorus yooo apart arabada var zaten alırken arabada yan aparatı çıkıyor o aparatlara takıyorsunuz bizimkinde vardı başka kabin boylarda yokmu onu bilmiyorum
SM5534 Eres26 olur ama arabayla yolculuk yaparken Puset mecbur olmalı kucakta götüremezsiniz bebeği 🥰😃
Eres26 SM5534 Kraft dune ı size oto koltuğu aldım bir de pusetle uğraşmak istemediğim için böyle diyorum aslında
SM5534 Eres26 hıııı onu bilmiyorum bebeğiniz kaç aylıkki oto koltuğu kullanacaksınız zaten belirli aya kadar mecbur pusetde gidiyo bebek oto koltuğu hakkında bilgim yok açıkçası
sendekimsinnn Teodorus ben joie nin signature modelini kullanıyorum pusetini ayrı alıp da takabiliyosun çok kullanışlı hafif açıp kapaması kolay memnunun genel olarak tavsiye ederim
sendekimsinnn Teodorus benim kullandıgım modelde o aparatı gelmişti sonradan ona uygun aynı marka puset aldım oldu
Alparslaninanneesii Teodorus yani ilk çocuğumda travel sistem aldım daha sonra attım açıkçası sadece pusetini bıraktım oğlumun kabin boyunu kullanacağım kızıma da zaten arabayla her yere gittiğimiz için pusete koyarım eşim taşır bir kaç ay sonra da kabine geçerim diye düşündüm
Eres26 SM5534 bebeğim doğmadı 😂 Bu konuda kafam karışık bu koltuğu alırken yenidoğan uyumlu diye aldık ama tam anlamıyla yatmıyor aslında nası olacak bilmiyorum
SM5534 Eres26 hıııııı🥰🥰 bence siz Puset almalısınız oto koltuk zaten yenidoğana kullanılmıyor 😅 araçla kısa mesafede bile pusetsiz gidilmiyor
Talentedmom Eres26 onu bilmiyorum ama gayet rahat gözüküyor katlayıp kaldırdım doğuma olduğu için dik istiyorsan ilerisi için baston bebek arabasınalabilirsin