minkmom_25 Kızlar hpv pozitifim siğilim yokmuş. Doktor siğil olmayınca normal doğum yapabilirsin dedi ama bu durumda olup doğum yapan var mı? Sezaryende de risk sıfırlanmıyormuş
Hazalert minkmom_25 ben doğum yaptım hatta bir kaç siğilim vardı. Doktor ve ebe vajina içine baktılar içinde olmadığı için yapabilirsin sorun yok dediler. Kızım 2,5 yaşında çok şükür bir sorun olmadı. Darısı başınıza
208020 Hazalert peki hpv pozitifken emzirmyle alakalı bir sorun oluyor mu anne memesinden bebeğe geçmesi gibi
minkmom_25 babyshark__ galiba. Bir sene oldu var ama belirti yok siğil yok smear ve parça alımı temiz çok şükür
Asena6532 ValideSultan hpvnin oluşmasının en büyük nedeni cinsel ilişki diye biliniyor.Fakat bulaşmasının farklı yönleri de var.Bakire kızlar da bile görülebiliyor.
nagihan14 minkmom_25 o durum beni ve eşimi ilgilendirir. Kimsenin haddine değil bunu sorgulamak. Eşime test yapıldı ve negatif. He pozitif de olabilirdi önemli olan bana bilip de söylememesi olurdu. Bu durumda eşimin beni terketmesi gerekiyor ozaman 😄😄
minkmom_25 Asena6532 hayır bana eşimden bulaştığını zaten biliyorum ama eşime ne zaman bulaştığını bilemem 10 yıl önce bile bulaşmış olabilir. Bu da beni bağlamaz . Farklı şyere getirmeye çalışıyorlar lafı
minkmom_25 mavideniz9696 proflarla da konuştum hepsi aynı fikirde. Siğil yoksa vajinal dediler. Sezaryen de de kesin risk yok diyemedikleri için maalesef. Zaten doğumdan hemen öncede bakacaklar temiz mi diye hayırlısı artık