Mervettt Kızlar bebek arabasına bir türlü karar veremiyorum alıp ben şu modelden çok memnun kaldım diyeniniz var mı acaba 😊
Esmaakdag Mervettt kanz check alacaz bızde cok memnun olan var ucak seyahatine de o marka model kabul ediliyormuş bı marka daha vardı ama unuttum
TimuinMeliskdem Mervettt pierre cardin twist travel aldım henüz kullanmaya başlamadık ama çok araştırarak aldık
ceco Mervettt kraft fit travel sistem tek elle kapanıyor hafif kumaşı da çok kaliteli güzel ben kullandım çok beğendim eve e bebek den kargo ile istedik kurması da çok basit eşim bana da gösterdi ben de yaptım tekerlekler de çıkıyor bayağı indirimde idi aldığımda e bebek den şık da kullanışlıda tavsiyem beyaz almaman çok kirleniyor
Oglanannesi11 Dilra e bebek aldroad aldım ben daha bebeğim doğmadı ama abimin bebeğine de ondan almıştık çok memnun kaldılar o yüzden aldım bende kurulu şekilde evde duruyor toplaması kaldırması çok rahat ve çok sağlam kumaş kalitesi lastik kalitesi çok çok iyi 👍
senayck Dilra benim arkadaşım da baby plus canyon kullanıyor 7aydir memnunmuş bende fazla para vermeye gerek yok diyerek onu düşünüyorum kahveyi beğenmiştim ama arkadaş yakından gordum kahve güzel durmuyo siyah ve kırmızı güzel dedi
aiseerol Mervettt arkadaş ve kuzenimin önerisiyle ebebekten baby&plus canyon travel sistem V2 bebek arabasını dün sipariş verdim 🤗 Canaz bende dün sipariş verdim merakla bekliyorum. Sizinki hangi renk?
Kosmerim Bende İnstagram da ki elelebaby den ranger ya da offroad modeli istiyorum Ankara da yaşıyorum Ankara satış noktasından görerek almayı planlıyorum 😊 o marka hakkında bilgisi olan var mı😊
Kelebek90 Kosmerim ben ranger aldım, kullanmadım henüz, travel sistemde portbebe ile kapanışı hoşuma gitmişti, birde öyle ağır değil, sürüşü kolay gibi, yağmurluk yok olsa iyi olurdu, ama spor şık bir araba
aaasenaaa Kosmerim ankara satış noktası neresi oluyor ben kendilerine sormuştum ankarada yok demişlerdi
Kosmerim Dilra memnun şuan zaten büyüyünce her şekilde baston a ihtiyaç duyacam en azından bunu uygun ve şık alayım demişti 😅
dmngrkm kubuss_025 nuna aldım e bebek indiriminden henüz kullanmadık ama kullanan kişilerden olumsuz bişey duymadım
Dilra Oglanannesi11 guzel gunlerde kullanin insallah😍 bende canyon travel.sistem almayı düşünuyorum ama biraz bilgi arayişındayim🤗
Beyzamete Oglanannesi11 o model çok güzel bende gözüme kepfakay tek sorun yek hamlede bebek sana veya karşıya döndürme kolunun olmaması. Yani puaet tek hamlede dönmüyor değil mi siz gördünüz nasıl. Ve internetten mi sipariş verdiniz
deletedmom832 TimuinMeliskdem bende baktım çoğu kişi memnun ama port bebesi yeni doğan icin uygun değil diyorlar ama şuan baktıklarım arasında en çok beğendiğim Pierre cardin oldu çok hafif ve rahat kullanışı gerçekten neyse daha 6 ay var doğuma araştırmaya devam 😊
Mervettt ceco ben ona baktım geçen ama yoktu buradaki e bebek te kraft oslo vardı oda güzel duruyordu onu duydun mu canım hiç