Beril63 Moz inşallah siz de hayrılsıyla kucağınıza alırsınız benim de geçen yıl bir kaybım oldu. Spontane bir gebelikdi plansızdı ama çok üzülmüştüm o yüzden iyi bilirim.. o zamandan bu zamana ilk kez planlı deniyorum
Beril63 Siz de test varmış ordan takip etmişsiniz ben test almadım peki belirtiniz var mu şu an neler yaşıyorsunuz
Moz Beril63 ya şuan yeni zaten daha 3 gün olmadı ovulasyon geçeli ama karın ağrı var sanki ama barsak sebepli olabilir bneim ki.
Beril63 Moz anladım akıntınız var mı peki ara ara şeffaf ağrınız her an regl olacak gibi mi öyleyse bağırsak kaynaklı değildir
Yenihayatyeniumut51 Moz Beril63 Mariam2 Kızlar sizi burda aktif gördüğüm için sizinle de paylaşmak istedim 🙈Benim bat 20 Bu sabah ilk idrar ile novacheck test yaptım çok silikti.Hatta şöyle ki sabah işe gitmeden foto çektim fotoda gayet silik çizgi var bi eve gedim çizgi yok kurumuş beyaz olmuş test Neyse az önce yine test yaptım
Yenihayatyeniumut51 Yenihayatyeniumut51 Sürelini önce yaptım anımsa kopkoyu oldu inanmadım bi saha yaptım alttaki gibi oldu
Moz Yenihayatyeniumut51 aa çok tuhaf ya emin olmak için akşam yada yarın bi daha yapın ama her türlü hamilesiniz bu teste göre
Mariam2 Yenihayatyeniumut51 bence hamilesin novachek çok kullandim bu kadar çizgi çıkarmadı hafif çıkarıyor normalde
Yenihayatyeniumut51 Moz canım bak gerçekten tuhaf sabahki testimi ve kurumuş halini atıyorum sabah böyle iken bak
Yenihayatyeniumut51 Yenihayatyeniumut51 bak sabah test böyleyken akşam üstüne kadar nasıl da beta arttı kopkoyu oldu ikisinden biri hatalı
Yenihayatyeniumut51 Mariam2 Oyy inşallah kuzum inşallah doğrudur çok teşekkür ederim 🙏ama bişe danışmak istiyorum sana sabah çok az çizgi iken ilk idrar olmasına rağmen akşam nasıl da bu kadar koyu çıkar tuhaf değil mi
Mariam2 Yenihayatyeniumut51 hayirr tuaf değil regl tarih yakınsa çıkabilir ben hiç sabah idradra test yapmadım canm biri akşam birde oğilen ikside net çizgi vardı novachek evet yalancı pozitif veriyor sözde ama o yalancı aşırı silik çıkar
Mariam2 Yenihayatyeniumut51 ilk idrarda daha fazla hormon varmış ama gebelik varsa her türlü çıkıyor bence