Sayoss meryys tamam o probiyotiğe bi bakayım bende de nioli var bende tedirginim kullanıp kullanmamakta
Sayoss ogretmenanne2407 ogretmenanne2407 Umreniz kabul olsun inşallah 🙏🏻 Oluur bitkisel daha iyi onada bi bakayım ismini söylerseniz
Sayoss deryakrgz Doğru diyorsun valla 😂 bugün bol su deneyeyim eğer geçmezse tek dozluk ilaç ve bitkisel ilaçlar söylemişler onları yapayım nioli bende düşündüm ama emin olamamıştım keşke kullanabilsek yaaa
Sayoss Anonimmommy Tamamdır çok teşekkür ediyorum 🙏🏻 amaaan kız 4 litre neee 😅😅 neyse bebeğim için mecbur şifa olur inşallah 🙏🏻
Ftm2025 Sayoss avuç avuç antibiyotik içtim sürekli tekrarladı şimdi kuru beyaz dut kaynatıp içiyorum 3 -4 günde bir enfeksiyonum çok az kaldı
Sayoss Ftm2025 yaa şifa olsun inşallah bulabilirsem bende deneyeyim kurutulmuş beyaz dut demi yanlış anlamadım
Esra11_10 Sayoss sürekli idrara çıkmanız gerek zaten yani vücut o enfeksiyonu atıyor o şekilde ama doktorunuz antibiyotik yazmadı mı geçmesi için
Zulema Sayoss çok geçmiş olsun . İleri seviyedeyse kesinlikle hekiminize danışın tehlikeli olabilir ihmal etmeye gelmez . Bende yaşadım tek kulllamimlik doz kullandım bol su ve limonlu su tükettim . Birde kuru dut kaynatip içtim faydasımı gördüm .
Betl_23 Kurudut suyunu hamilelikten önce tüketiyorum cok ta iyi geliryordu. Ama simdi çekindim acaba doktora sordunuz mu ne kadar tüketmek gerekiyor.
MhysaTheGreat Sayoss kızılcık iyi geliyor kefir iyi geliyor bol suyla birlikte bunları da deneyebilirsiniz
Seelinimo Burcak61 tabi ki öyledir ama benim genel olarak ilaca karşı bi hassasiyetim var ürkütüyor beni. bide onu içip uyu dediler onu hayatta yapamam 😅