Annesinin1tanesi Çoğunlk kız galiba 🙈 ayy o kadr çok merak ediorm ki inş. İkili tarama da gösterir kendni 🙈🙈
Mylife Benim 13+3 olduk bugün nasipse 2şubat cuma günü cinsiyet için gel dedi doktorum inşallah gönlümüzden geçen olur
tugba5761 12+5 olduk bizde 🙂bir hafta önce doktorum %85erkek dedi benimde hamile olduğumu öğrendiğimden beri içimden erkek geçiyordu hislerim doğru çıktı sanırım🤗
Nebiyeee Semide00000 canim son adet tariihie gore hesapla b enim 25 ekim yumurtlamada 14 guun sonra oluyo yani kasimda hamile kalmis oluyorum😊
Semide00000 Nebiyeee abla ben 19 kasım son adet tarihim Ama Adet tarihinnen kalmiyoruzki ben 26 sinnan hesapliyorym
Ilknursoner Nebiyeee aynenn oglumda boyle olmamistim hic bunda migde bulantisi herşey var ama bi erkeğe bi kıza benzetildi net bişeyde yok
Obiranne Nebiyeee evet cnm beklemiyorduk bizde çikolata yiyip girdim belki çok hareketli olmasından kaynaklıdır
Nebiyeee crash aralikta hamile kalmissin canim buyuk ihtimalle araligin sonlarinda hamile oldugunu ogrendin😘
crash Nebiyeee yok aslında erken gebelik testi yapmıştım ben. Ve pozitif çıkmıştı :/ pek çözemedim bu işi