umutluanne7 Talentedmom Ya sanki gittiğim doktor da 23 e mi randevu al dedi heyecandan tam anlayamadım hatırlayamadım da ama 23 duyduğuma eminim
umutluanne7 Talentedmom Devlet hastanesiydi kuzum bende o yüzden 22+3 22+4 e falan alırım diye düşünüyorum sorun olmaz zaten
Eres26 umutluanne7 ben birseyi merak ediyorum Detaylıya git diye kendi doktorumuz mu yönlendiriyor bizi ? Haftada gittiğimde (özel takipliyim) 20. Haftada daha DETAYLI bakacağım dedi. Doktor kendisi mi detaylı yapacak anlamadım Bende o an birsey sormadım Detaylıya dışarıda özel bir kliniğe gitmeyi planlıyorum ama neye göre gideceğimi de bilmiyorum
Eres26 umutluanne7 doktora wpdan sordum siz beni perinatolaga yönlendirecek misiniz randevu bulmak problem gideceksem randevu alacağım dedim 20-22. Haftalarda gidebilirsin dedi demek ki yönlendirecekmiş Bende 22. Haftaya randevu aldım bakalım 20 de kendi doktoruma rutin kontrole gideceğim
aysetcdmr_ umutluanne7 20+4 te yaptırdım zaten 18-23 arası 18-19 erken olur dediler bende 20+4 te gitmiştim
Nurbesteee umutluanne7 bendede biraz kilo var endişe etmeyin birşeycik olmadı ☺️ heryerini de net gördü doktor laf falanda etmedi çekinmeyin
umutluanne7 Nurbesteee Çok teşekkür ederim benimde hiçbir yerde değil göbekte yağlanma var yani o yüzden endişe ettim bidaha ilk açılan randevuyu alırım artık 😆
Nurbesteee umutluanne7 peki ultrasonda vajinal mi bakıyorlar size merak ettim yoksa karından görüyorlar mı endişe ediyorsunuz ya
umutluanne7 Esma006 geç olmaz ya çünkü doktor da sanırım 23 hafta dedi tam emin değilim ama ben o yüzden 22+⅔/4 o günlere alırım . 23 haftayı duydum , perinatolojiye yeşil alan açtı ayrıca randevu alıp gidersin dedi