bilgemomy umutluanne7 karnın çok yağlı olması lazım görünür kuzum rahat ol tok git cikilats bide dedi doktor
bilgemomy umutluanne7 72 kiloyum doktor diyor ki karnından çok rahat gördüğüm hastalardansın sayılara takılma yani görünür inşallah kilo alımlarımıza dikkat etmek lazımmış ama ya insan ağırlasıyor 5 aylık olduk ben şimdiden zorlanıyorum
Miniginannesiiii1111 umutluanne7 20+1 de olacak Allah izin verirse ilk oğlumda da yine aynı şekil 20. Haftada yaptırmıştım
umutluanne7 deryakrgz Burcg bilgemomy Ben gene ne olur ne olmaz iptal ettim yarın 30 Haziran 1 Temmuz falan açılırsa o zamana alayım 22 haftasına denk gelsin
Accountant umutluanne7 hafta ilerleyince yine alabilirsin ama kilona laf söylemek kimin haddine korkma hiç yani varsa var şuan bunun için ne yapabilirsin ki
mavideniz9696 umutluanne7 Yoo erken değil 18-19. Haftada bile yapılıyor ama doktor bize 21+0 a gün verdi. İyi yani sizinki
Talentedmom umutluanne7 doktorunuza bağlı her doktor farklımhaftalarda yapıyor 23.haftada yapıldı benim
umutluanne7 Talentedmom Ya sanki gittiğim doktor da 23 e mi randevu al dedi heyecandan tam anlayamadım hatırlayamadım da ama 23 duyduğuma eminim