HK2112 dalginkiz hadi ya gerçekten mi ovülasyon testi ile üç ayda olmazsa bir sıkıntı vardır diyorlar ondan da stres oluyorum kürtaj sonrası bi sorun mu oldu diye demek ovülasyon testi ile de olsa uzun sürebiliyor
Tuba6890 anonim001 bnımde kürtajdan sonra Regl kanamalarım aşırı azdı 8 ay gebe kalamayınca Hitoroskopi oldum 3 ay hormon ilacı yazdı bana Bnde dırek tekrar yapışma olmasın dıye hamilelık dedım doktor 3 ay bu ilacı içmemi soyledı 2 ay bıtı hamilelık düşünmelimiyim acaba
HK2112 Mariam2 hadi ya hayırlısıyla değerlendirin inşallah :) aslında 2 gün boş bi gün dolu şekilde ilişki olsa her türlü sperm yakalar da bi bıraksak biraz :)
Mariam2 HK2112 mesala biz dun oldu daha da olmaz tutmak istyiorsa sperm hala vardır bugün test pik çıktı aşırı akıntım oldu şuan yane test doğru bide madem 3 gün sperm yaşıyorsa ne gerek var ki anlamiorum ki yumrtlama sadece 24 saat yaşıyor
Mariam2 HK2112 ben bu ayi hamile kalmam kesin dogtora gitim rahmi şekil bozuk gibi dedi tatiler yaprimadan konuşmak istemiyorum dedi