Tugcetuncer Ben 14 . Haftada hisetmeye başladım başlarda göz kırpar gibiydi sonradan çokğaldı şimdi 28 haftadayız hiç durmuyo yerinde 😂😇😇🙋♀️👶🏻
Merveliii Tugcetuncer maşallah Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin şimdiden hareketli olacağını belli ettiriyor 😂😂😂
Elmalikurabiye Ilk gebeligim. 17. Haftada tekme olarak hissettim. Hic oyle akip gitme kelebegin kanat cirpmasi vs gibi hissetmedim. Bi tekme atti kizim o gunden beri de devam :)
Tgbatem 14 te hisseder gibi oldum 18 de asıl başladı pıt pıt ediodu ama 20 den sonra çok netleşti bu arada ilk gebeliğim
Tubamsl 16. haftasının içinde hissetmeye başladım bugün 17+1 oldu video bile çektim resmen vurduğu yer havaya kalkıyor ama o kadar belli belirsiz ki çok dikkatli bakınca anlaşılıyor 😇
Merveliii Emine982 aynen benimde öyle oluyor dedigin gibi canım geç fark ediliyormuş onu anladım teşekkür ederim
esractn Merveliii 19+3 ikiz 💕 Birkac gundur bi bebegimde sadece ufak dokunus hissediyo gibiyim ama tam emin değilim daha 🙄😬
Merveliii gksuaks bende beklicem artık heyecanla tekmelerini net hissettirene kadar teşekkür ederim 😊😊
Mucizemiz4735 FindiksMom ben 20 haftalığım günde bir iki defa hissediyorum ama bügün hiç tık yok her gün hissetmek mi gerekir aceba😐
FindiksMom Mucizemiz4735 bu haftalarda hergün hissetmemek normal diyolar canım doktoruna da gidince sorarsın için rahatlar merak etme
bebekteyaparimkariyerde Merveliii kız yok bende öyle sanıyodum değilmiş.hissedince farkını anlıcaksın merak etme.17.haftadayım Nadire’n hissediyorum ilk gebeliğim çok hafif hissedebiliyorum artık.içerden biri dürtüyor gibi oluyo bazende kelebek gibi pot pır ediyor.
Birkucukanne 15+3 de hissettim emin olamamıştım gaz falan sandım şu an 21 haftalığım karnımda vurduğu yerler şişiyor bir kaç hafta önce fark edip emin oldum 🤗
Duyguanneoluyor Merveliii 17. Haftada içimde mısır patlıyo gibi oluyodu şimdi o masum şeyler acıması tekmelere dönüştü😄😄