Merveliii 12+3 haftalık olduk bu benim ilk hamileligim ve bazen uzanırken çok hafif hareketler hissediyorum karnımın içinde sizlere de sormak istedim kaç haftalıkken bebeginizin hareketlerini fark ettiniz
FindiksMom Merveliii canım ilk gebelikte 19-20den sonra hissedilir diyo doktorlar ben de 19. Haftanın sonunda anca hissettim şuan hissettiklerin ya gaz ya damar atması tarzı şeyler
Mucizemiz4735 FindiksMom ben 20 haftalığım günde bir iki defa hissediyorum ama bügün hiç tık yok her gün hissetmek mi gerekir aceba😐
Emine982 Canım ben 13+6 oldum 3.hamılelıgım hissetmiyorum gaz yada bağırsak hareketıdır o muhtemelen çünkü yatınca benimde öyle oluyor doktora söyledim imkansız dedı daha var yani 😊
Merveliii Emine982 aynen benimde öyle oluyor dedigin gibi canım geç fark ediliyormuş onu anladım teşekkür ederim
Cansudemirel NurayErguden ama sen daha 2 cm cik yavrucağı nasıl hissedicejain yani mümkünatı var mı bilmiyorum ama saçma geliyo 🙄
NurayErguden Cansudemirel hissetmesi mümkün değil zaten de postta yapılan yorumlar o kadar değişikki hareket ediyorlar birbirine resmen gerek yok bence yorumunu yap geç
gksuaks 14 15 den sonea pıt pıtlar başlamıştı böyle ufak ufak sanki yılan dolanıyor gibi :) ama asıl 22. Hafta itibariyle net başladım hissetmeye ve bu bebek dedim. Doktorumda 20 den snra başlarsn 24 e kdar yolu var bunun bekle diyodu :)
Merveliii gksuaks bende beklicem artık heyecanla tekmelerini net hissettirene kadar teşekkür ederim 😊😊
Vctry1706 İlk 18+2de hissetmiştim unutamıyorum o anı o andan önce inanamıyordum zaten hamile olduğuma 😊
ElifKural Merveliii 21. Haftada hissettim ondan öncekiler sanırım göz atması gibi bişeycikler oluyor benim tabirimce 🤔🤗
Ssraa 20 nin içindeyiz gecen hafta hissettim gibi olmustu ya yanılmışım ya da hareketleri kuvvetlenmiş.saatler önce acayip bir şekilde hissettim ilk defa. Çok acayip bir his subhanallah