ecooss Birhayalimvr hayır erken vermedim gününde verdim aslında. 5. gün embriyosu olduğu için 10 gün sonra test oluyor
Birhayalimvr ecooss benimde 5. Gün embriyosuydu doktorum transferin 12. Günü vereceksin demişti cnm ben tam günunde verdim ona ragmen 2 gun sonra yine test istemisti saglikli gebelik old. Kesin emin olalım diye
ecooss Birhayalimvr aa bana 10. gününde ver demişti. 2 haziranda transfer 12 haziranda test günüydü bende 11 haziranda verdim işte belki de gerçekten 12 gün beklemem gerekiyordu 🥹 çünkü eminim ki benim o kahverengi akıntım geldiğinde yeni yeni tutunmuştu
alinasil Bence de senin lekelenmen oldu bu tutunmaya işaret yeni yeni tutunduysa yükselecektir içimizi ferah tutalım canım❤️
alinasil ecooss canım sen bugün test verecektin gittin mi test vermeye🫶🏻❤️ İnşallah hayırlı haberlerini bekliyorumm❤️
alinasil ecooss Benim 17sinde test günüm Ben normalde izmirde yaşıyorum ama tedavi için annemlerin yanında kocaelide kalıyorum burada devlet hastaneleri test yapmıyor sağlık ocakları misafir kabul etmiyor yarın gidebilirsem özele gidip kan vermek istiyorum aslında canım ama test günüme de 4 gün kaldı kararsızım😂
ecooss alinasil devletin aciline tüp bebek tedavisi görüyorum doktorum istedi dersen yapıyorlar canım aklında olsun, gerçi çok uzun zamanın da kalmadı istersen bekle 🙈
alinasil ecooss o yüzden beklemek istiyorum az bir zaman kaldı diye bir de keşke testimi atabilsem 2.çizgi net görünüyor o da bi tık stresimi azalttı o yüzden bekleyeceğim sanırm canım🥰