Ozlemerikci543450 ecooss bu arada bu pozitif bi değer önemli olan artması hiç moralini bozma benim ikiz olduğu için değerler uçuk çıkmış sanırım
Jasmjne ecooss ben hiçbir belirti hissetmedim tam zamanında kan testi yaptık pozitif çıktı 6.haftada artık bulantı ve kasık ağrılarım başlamıştı.
alinasil canım benim de ilk denemem o testi pozitif görene kadar içim dışıma çıktı ama artık o stresim kayboldu rahatladım inşallah sonu güzel olsun🙏🏻
Birhayalimvr ecooss benimde arada kasik agrim bel agrim oluyordu birde benim ayaklarim cok sizladi. Uyku halide oluyordu sonuc pozitif
Aksoyy ecooss 5 Haziran da transfer oldum 17 sinde test günüm az önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı erken mi
ecooss Aksoyy erken daha canım çıkmaması normal, doktorum kesinlikle evde test yapmamamı söylüyordu yanıltma payı çok yüksek. ilk önce kan da çıkar yavaş yavaş idrara geçer, kaçıncı gün embriyosu?
ecooss Birhayalimvr hayır erken vermedim gününde verdim aslında. 5. gün embriyosu olduğu için 10 gün sonra test oluyor