Dagli31 Ayseguls_baby benim ikiz gebelik 2 saat uğraştı neredeyse baya ilgili bi doktor doğum yaptırmıyor yoksa doğumumu yaptırmasını da çok isterdim 🥰 ikiz ultrason ücreti 7500 ödemiştim sanırım
Ayseguls_baby Dagli31 benim ikiz değil tek gebelik detaylı için içime sindi oya hoca :) randevu hemen bulunuyor mu
Redpepper İki gebeliğimde de Recep Has a gittim, kendisi duayendir. Hatta farklı sorunlar oldu sonra da gittim çok rahatlattı beni şükür gerçekten sorun da olmadı bebeğimde
Dagli31 Ayseguls_baby 1 ay öncesinden ayarlamakta fayda var eğer randevusu doluysa iptal eden olursa dönmelerini söyleyin ben baktığımdada yoktu randevu sonra dönüş yaptılar iptal eden olunca öylelikle gittim 🤭 iyi ki de gittim
Ayseguls_baby Senanrr11 merhaba hayır zeynep kamilde takipliyim orda yaptırdım detaylıyı da. Randevu bulamasaydım oya hanıma gidecektim
esralgn sumeyye_cc hastaneler çok pahalı en düşüğü 6 buçuktan başlıyor Bakırköy’de klinik var bende bu program sayesinde öğrendim daha uygun ve 1. Buçuk saat ultrason muayene yapıyor baya memnun kalmışlar bende perşembe gideceğim perinatoloji uzmanı Mahmut Güngör diye .. size ultrason ve muayene testip kağıdı veriyor sanırım o u kendi doktorunuza gösteriyorsunuz