sumeyye_cc Merhabalar, gebeliğim çakmak erdem hastanesinde takip ediliyor. Detaylı ultrason yaptıracağım. Bu hastane ya da İstanbul da farklı bir hastanede detaylı ultrason yaptiran var mı?
Minik1Civciv sumeyye_cc Prof.Dr. Aytül Çorbacıoğlunda yaptırdım. Oğlum da da onda gittim bu gebeliğimde de ona gittim. Kendisi çapa tıp fakültesi birincisi.
cihangirinannesi0812 sumeyye_cc Merhaba ben yarın İstanbul’da cihan tıp merkezinde detaylıya gideceğim ama asıl merak ettiğim bende çakmak erdem de doğum yapmayı düşünüyorum son fiyatlar ney acaba bilgilendirir misiniz
Terazimom sumeyye_cc Ümraniye Erbil çakar detaylı usg 4000 5000 bin civarıydı uygundu , gitigim hastane de 8300 fiyat vermişti. Erbil hoca bütün sorularımı yanıtlamıştı tatlı dilli ilgili baya detaylı anlatıyor. Tavsiye ederim.
Reginaphalange1 Maltepe medikalpark’ta prof dr ercument mungen’e yaptirmistim, cokkk detayli bakiyor, cok memnun kaldim
Ayseguls_baby Minik1Civciv merhaba ben 12 haftalığım şimdiden araştırma yapıyorum fiyatı nedir ? Oya hocayı araştırıyorum aytül hoca da aklımda olsun
sumeyye_cc cihangirinannesi0812 son fiyatları bilmiyorum açıkçası. Ben özel sağlık dolayısıyla ödeme yapmayacağım ama hastane muhasebeden öğrenebilirsiniz gidince. Hangi dr a gidiyorsunuz çakmak erdem de.
Dagli31 Prof dr oya demirci çok tatlı ve ilgili bir doktor ben ikizlerim için ona gitmiştim tavsiye ederim
Dagli31 Ayseguls_baby benim ikiz gebelik 2 saat uğraştı neredeyse baya ilgili bi doktor doğum yaptırmıyor yoksa doğumumu yaptırmasını da çok isterdim 🥰 ikiz ultrason ücreti 7500 ödemiştim sanırım
Minikmucizemmm Gebeliğim üçünde de Maltepe tıp merkezine gittim detaylı ultrason için doğan hoca var ben memnunum tabi araştırın isterseniz ben 4.200₺ gibi bir ücret verdim
cihangirinannesi0812 sumeyye_cc 3 sene önce ilk gebeliğimde Ayşe Funda demire gidiyordum şimdi 2. Gebeliğim daha başlamadım ama doğuma ona gitmeyi planlıyorum yine :)
sumeyye_cc Pln34 oraya sordum şimdi 7.000 tl dediler. Kendi hastanemde 5.700 demişti. Oya hoca baya pahalı geldi bana.