erkencikusss Adet tarihime göre 3+5 im kese henüz oluşmamış. Normal bir ilerleme mi yoksa şimdiye kadar oluşması gerekiyor muydu?
Edizhr erkencikusss 3+5 kız kese mi oluşur hiç sen çevreye ne bakıyorsun en az 8 haftalıkken git hem Bebek hem kalp atışını gör duy erken gidince böyle belirsizlik oluyo için içini yiyo
1ErkekkkAnnesi erkencikusss etraftakiler konuşur anca 7 8 haftalıkken de anca bebeği görürsün kalp atışını duyarsın zaten doktora erken de gitme bence
Zuleyhadere25 erkencikusss nasıl ögtendin o kadar erken bence normal daha çok yolun başında 😀ben 6 haftalıkken gttim alttan bakarak gördü küçük bir kese var dedi bi kaç gün sonra gittim yolk oluşmuştu bi 15 gün sonra gittim en son kalp atışını ve bebeği gördükk 🧸
erkencikusss Zuleyhadere25 insallah benimde oyle olur ya asiri moralim bozulduu yani internete vs falan baktim
erkencikusss 1ErkekkkAnnesi aslında evet boyle erken gitmemek gerekiyor ama iste duramiyorum meraktan gidince de boyle moral bozuluyor
Gamzeeeefg Hcg 1500 - 2000 civarı Vajinal ultrasonda gözüküyor kese 3000 de felan da karından diye biliyorum .
Nibozog erkencikusss beta değerin ne canım ? Beta değerine göre kese görülebiliyor. 1500 üstü vajinal görülebiliyor
Nibozog erkencikusss 2 günde bir kan tahlili yaptırıp betanın doğru şekilde artıp armadığını takip etmen gerekir canım.2 günde bir aynı saatte vermelisin