sendekimsinnn Tazeanne2016 bi onuda demeyeyim canım kullandıgım bezde aslında mikrofiber ama anlamadım başka marka demeyeyim olmadı
Talentedmom sendekimsinnn o kullandığın bez ile alakalı toz bırakıyordur ben ilbaysın bezini kullanıyorum aynalarda ve camlarda toz bırakmıyor
sendekimsinnn Talentedmom bn o bezdende kullandım az önce sildim camları ve aynaları özellikle camlarda hava güneşli oldugu için aşırı toz belli oluyo
Aselimm2 sendekimsinnn domol cam temizleme köpüğü var onu sıkıp azcık bekletiyorum sonra kuru cam bezi ile siliyorum 👌
sendekimsinnn gozde9606 az önce benek şampuanıyla denedim canım valla yine toz kaldı normal akınca görünmüyor bişey ama çok dikkatli bakınca toz var bnde bi sorun var galiba çözemedim
Talentedmom sendekimsinnn benim hiç toz bırakmıyor çok memnunum domolun cam silme köpüğünü sık üzerinden o bezle geç tertemiz oluyor
sendekimsinnn Talentedmom valla canım tek tek denicem bütün önerileri hamgisi işe yarayacak bakalım 😅
elifavci Sıcak su az fairy az yumuşatıcı koy herhangi bi temizlik bez ile köpürt sil kuru cam bezi ile üstünden geç mis gibi oluyor
1girlmom sendekimsinnn ilbays bez al sıcak su ve çamaşırsuyu bitti benim yatak odası boydan boya ayna öyle silerim ne iz Kalır ne başka birşey
sendekimsinnn 1girlmom canım bendede hiç iz kalmıyo ama çok dikkatli baktığında toz gibi şeyler kalıyo özellikrl camları güneşli havada silince çok daha belli ediyo tozlar
sendekimsinnn panikprenses parlamada sıkıntı yok tek sıkıntı çok dikkatli bakınca üzerinde küçük tozlar kalıyo