sendekimsinnn Kızlar ben aynaları siliyorum çok güzel parlıyor ama üzerinde tozlar kalıyo ne yaptıysan bi çare bulamadım bi çözümü varmı bunun
Sumiire sendekimsinnn rosmannda cam bezi var ben onu kullanıyorum toz vs kalmıyor yada nemli bezle silip atletle kuruluyorum
NoName_ sendekimsinnn ben ıslak bezle siliyorum sonra koroplastın mikrofber bezi var hakmardan almıştım çok önceden bir tarafı parlatmak için o tarafıyla kuruluyorum iz toz bırakmıyor
Talentedmom sendekimsinnn o kullandığın bez ile alakalı toz bırakıyordur ben ilbaysın bezini kullanıyorum aynalarda ve camlarda toz bırakmıyor
Tazeanne2016 Silikonlu cam sil ile mikrofiber bez kullanıyorum bir de bezi katlayıp dönüşümlü kullanın yoksa kirli tarafı toz bırakıyor
Selim_Alparslan NoName_ bende senin dediğin gibi siliyorum canım benim camlar da pırıl pırıl parlıyor komşular oyle soyler hep🤭
sendekimsinnn Selim_Alparslan camlarda sıkıntı yok canım camları sirkeli suyla siliyorum çok güzel parlıyor ama aynaların üzerinde toz kalıyo çok güzel parlıyor ama dikkatli bakınca tozlar oluyo
Tazeanne2016 sendekimsinnn aynalarda kullanıyorum zaten yoksa camlarıma kovada su hazırlıyorum başka , bence bir deneyin bezin yapısı çok fark ediyor
sendekimsinnn Tazeanne2016 bi onuda demeyeyim canım kullandıgım bezde aslında mikrofiber ama anlamadım başka marka demeyeyim olmadı
gozde9606 Ilbeys diye bir markanın bezini kullanıyorum. Sadece su ile bile silsem harikalar yaratıyor ama son bi kaç seferdir bebek şampuanı kullanıyorum 1 tane bile toz kalmıyor
sendekimsinnn gozde9606 az önce benek şampuanıyla denedim canım valla yine toz kaldı normal akınca görünmüyor bişey ama çok dikkatli bakınca toz var bnde bi sorun var galiba çözemedim