ShutUp Bastırmak istediğim fotoğraflar var online olarak bastırıp sipariş verebileceğim bildiğiniz güvenilir uygulamalar var mı?
ShutUp Ozlemkaan trendyol üzerinden mi yoksa sitenin adı mı resimli magnet? Bir de magnet olarak mı basıyorlar çünkü ben fotoğraf olarak istiyorum çerçevelicem. Teşekkür ederim cevap içinde. (buldum şimdi uygulamaymış 😁)
Ozlemkaan ShutUp siteydi benim yaptığım yer ama belki bilmiyorum Trendyol da var mı, çeşit çeşit herşeyi yapıyorlar ben fotoğraf olarak çıkarttım
ShutUp Su123 çok hoş şeyler var eşim için kızımızla olan fotoğraflarını bastırmak istiyordum onun haricinde de güzel şeyler var bayıldım
heyecanlibekleyis_ ShutUp benim arkadasım yeni sayfa açtı fotograf icin album falan yapiyorlar baskı icin en kaliteli olani kullaniyorum dedi bende fotograflarimi cikarttim gayet memnun kaldim kalitesi cok guzel insta adresleri fotonix kadın girisimci
ShutUp heyecanlibekleyis_ hemen ona da bir bakacağım baya güzel sayfalar varmış çok tereddütte kalmıştım online olarak sıkıntı olur mu diye ama çok güzel uygulamalar varmış. Oraya da bakıcam
plajterligi ShutUp daha önce sosyopix sitesinden 2 sefer buzdolabı için magnetli fotoğraf siparişi verdim iki siparişte çok güzel geldi
heyecanlibekleyis_ ShutUp ya digerlerini bilemem ama bizzat tanidigim ve bende forograf cikarttigim icin icin kefil olabilirim sayfaya