ay_bebek lovemomm777 evet fish testi deniyor ön sonuç dedikleri şeye. Ön sonuçtan sonra detaylı bakılıyor kromozom anomalilerine, benim ön sonucum temizdi ikinci sonuç olumsuz geldi maalesef.
Hhh03 lovemomm777 fish testimi bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem ama amniyosentez den tam 1 hafta sonra ön sonucumuz çıkmıştı bu sanırım acil bişeysr hemen müdahele etmek için yapılan bişey
lovemomm777 ay_bebek 😢ah çok üzüldüm ben ön sonuç temizse son sonuçta temiz olur diye okudum ama demekki olmayadabiliyormuş
ay_bebek lovemomm777 ön sonuç fetal dna testi ile tespit edilebilen hastalıklara bakıyor, ikinci sonuç fetal dnayla tespit edilemeyen daha detaylı ve nadir görülen hastalık ve anomalilere bakıyor
Hhh03 ay_bebek yok ama şöyle söyliym ben fetal dna yaptırmıştım temiz gelmişti nadir bi rahatsızlıkmış sonra 20.haftada anomoliler fark edildi ultrasonda amniyosentez yapıldı ön sonuç ta çıktı gebeliği sonlandırdılar genel sonuçtada aynı sonuç çıktı
ay_bebek Hhh03 benim yaşadığım durum sizinle aynı değildi, ön sonuç ve fetal dna temiz ikinci amniyosentez ve array sonucu olumsuz geldi zaten ultrasonda da bulgular vardı. Farklı durumlar yaşamışız demek ki
haticeycsy kbra3454 orada görünür sanmıştım ama dün sordurdum çıkmamış dediler Hhh03 merhaba ön sonuç için bekliyorum şu an e nabızda görünür mü yoksa hastaneye gidip mi sormalıyım 19 unda vermiştim sıvıyı