Mubbtela Kızlar bu test bebetime sabah duratest ile de böyle gördüm reglim gecikti sizce var mı
yildizkaradag Mubbtela var gibi sanki benim de böyle silikti 17 haftalığım şuan inşallah gönlünüzden geçen olur ama arkadaşın da dediği gibi yanıltabilir de en güzeli kan vermek 🌸🫶
Elifkocc Mubbtela en mantıklısı kan vermek ben bayaa pembe çizgi gördüğüm halde negatif çıktı canım 5 gün gecikme vardı inşallah seninledir bebişin 🤲🏻
Siyahbeyaz_ Mubbtela inanmayın en güvenilir marka awox bildiğiniz gibi bunlar artık yalancı poztif veriyor bak bu ayın ki testim. ama adet oldum https://hizliresim.com/1506ffz
prensesinannesii1 Mubbtela canım ben de Duratest le test yaptım benim de silik çıktı ama bilmiyorum hamile miyim değil miyim ama çoğu kişi güvenilir olmadığını söylüyor o testin
Sensedim Böyle silik çizgilere güven olmuyor testler yanıltabiliyor inşaallah vardır yarın tekrarlayın testi veya 2 gün sonra beklemek istemiyorsanızda tek çare kan vermek
yildizkaradag Mubbtela bence en sağlıklısı sabah erkenden sağlık ocağından kan verin ya da bekleyemem derseniz imkanınız varsa bir özel hastaneden yaptırın hemen 2 saate çıkıyor sonuç 🌸
nehir_bozkiirr Mubbtela Var bence bende ilk test yaptığımda böyle olmuştu sonradan koyulaşıyor çizgi biraz silikti benimde o zaman 4 haftalıkmış
yildizkaradag Mubbtela ay valla var 😂 hayırlısı olsun inşaAllah böyle çok sevindirip ortalığı da bulandırmak istemiyorum ama var baya baya sen yine kan ver canım 😂
Mubbtela yildizkaradag Elifkocc Esen50 kızlar kana geldim ne olacaksa artık doktor bekleyin dedi 1 saat burdayız🥹🥹