deryakrgz NoName_ enfeksiyon gözüküyor ama yüksek değerde değil,su miktarını arttırıp bir iki hafta sonra tekrar tahlil vererek kontrol ediniz.
Garfield NoName_ evet enfeksiyon görünüyor yatmadan önce içmeniz için bi toz verecektir büyük ihtimal bir de su tüketimini arttırmanızı isteyecektir
MuallaS NoName_ gebelikte idrar yolu enfeksiyonu çoğu kadında oluyor, doktorum bana bol bol su içmemi önermişti bide uygun görürse ilaç veriyor korkulacak bir şey yok merak etmeyin
NoName_ MuallaS aşırı yüksekte çıkmamış değer ama korktum birkaç gündür de karın ağrısı ishal problemim var acaba ikisinin bir alakası var mıdr
MuallaS NoName_ ikisinin alakası olacağını zannetmiyorum üşütmüş olabilirsiniz belki, doktorunuz gördü mü sonucu
deryakrgz NoName_ idrar yolları enfeksiyonunda bu dedikleriniz olmuyor yani ben dört kere geçirmiş biri olarak söylüyorum. Belki de bünyeden bünyeye de fark ediyor olabilir. Ama bende ne karın ağrısı nede ishal olmuştu.
seda_ay NoName_ benimde var idrarda bakteri kanda biraz enfeksiyon çıktı bir ilaç verdiler tek kullanımlık toz şase başka vermediler hergun hastaneye gidiyorum serum taktırmaya benim ağrım fazla var bide ishalim var bayramın 1.gununden beri böyle
NoName_ deryakrgz daha önce gebe kalmadan önce yani çok kez enfeksiyon geçirdim ama hepsinde ağır atlattım şuan hiçbir belirtim yok,sanırım üşüttüm ve denk geldi ikisi🥹
NoName_ seda_ay çok geçmiş olsun bende bayramın 2.günü oldum böyle🙁tuvaletten çıkamadım ve ağrım çok oluyordu dünden beri hafifledi ishalde ağrıda olmuyor fazla
Anneyiimbenn seda_ay serum olarak ne veriyorlar ben de sizinler aynı durumdayım. Sadece parol serum veriyorlar
deryakrgz NoName_ tek kullanımlık şase olan antibiyotik veriyorlar o düşürüyor değeri. Korkmayın kullanmaktan ben 24.haftalık hamileyim 4 kez kullandım 12 gündür de purinol diye bir ilaç kullanıyorum. Sabah akşam. Enfeksiyon malesef ki gebelikte tehlikeli. Geçmiş olsun..
NoName_ Garfield teşekkür ederim,değer o kadar yüksek olmadığı için antibiyotik vermez değilmi kullanmaktan korkuyorum çünkü daha önce o saşelerden kullanmıştım gebe kalmadan önce
NoName_ seda_ay tam geçti diyemem ama,muz yedim leblebi yedim bir bardak ılık suya şeker tuz koyup içtim sonrasında fark ettim ki karın ağrım geçmiş ve saat başı tuvalete koşmuyorum 🥹
Garfield seda_ay tek kullanımlık bi toz verdi gece yatmadan tuvalete gittim mesaneyi boşalttım sonra o tozu suya katıp içtim yattım sabaha kadar tuvalete gitmemeniz gerekiyor o ilaç sabaha kadar mesanede kalıyor. Günde 2 lt nin üzerinde de şu içmeniz gerekiyor