Berrakk39999 Esma006 burnum tıkalı bebek sanki göğsümün altında nefes almakta çok zorlanıyorum artık bel agrısı ayrı bi yerden hayırlısıyla sağ salim alsaydık kucagımıza☺️🤲🏻
2Princess1Mom Esma006 Son zamanlar hastalıklarla boğuşuyorum. 🥺 Öksürük var antibiyotik kullandım. Geçirmedi. Şimdi bide vajinal enfeksiyon çıktı başıma. Hayatımda böyle birşey yaşamadım. 🥺Bugün doktora gideceğim onun için. Onların dışında yuvarlanıp gidiyoruz. Hanfendinin keyfi yerinde. 2 gündür kıyafetlerini ayarlamaya çalışıyorum. 🤭
Burnosunn_annesi Esma006 burdayımmmmm😀 artık ağırlaştım ödem ağrı uykusuzluk sık idrar Ne desen var 🥴
Aydngrkm Gündüz uyanık olmak vücut ağrılarından ayrı işkence akşam yatıp uyuyamamak reflü ateş basması burun tıkanıklığı ayrı.
Esma006 2Princess1Mom sağlıkla gelsin inşallah miniğim kıyafetlerini 28 haftalıkken bitirdim kafam rahat olsun diye
TeacherS 2Princess1Mom bende çok hastayım antibiyotik vermediler ciddi anlamda skntı yaşıyorum neden vermediler anlamıyorum 😖 34 haftalığım ondan mı dedim ama yok
kardelenimm Esma006 zorunlu sezaryen olacağım şuan belli bir tarih yok ama temmuz sonu olacak 🥰 sizin belli mi
2Princess1Mom Esma006 Amin canım. 2. Kız bebiş olunca benim rahat davrandım ama şimdi keşke önce ayarlasaydım diyorum. 🤭
byk0606 İnanılmaz bir şişkinlik hissi, batma, ben ne zaman doğuracam yada doğuruyor muyum paniği, hazırlıkları bitirme telaşı herşey birbirine girmiş gibi 🥲
Esma006 byk0606 Allah’ım güç versin inşallah sağlıkla al kucağına 4 hafta kadar kaldı gelicek inşallah minnak ❤️
3_bebelianne Esma006 Heyecanlıyız bakalım 😅😂üçüncü ama ilk gibi uykusuzluk başladı hem zorunlu hem isteyerek sezeryan olacağım
Sevinc44 Esma006 belli değil hala 29. haftada dönmüstü. Hala öyle ama geçen hafta bi bakteri testi verdim. Onun sonucuna göre tamamen kesinleşecek haftaya. Senin belli mi