Moz vilanelle bence de dediğimiz gibi ya. Benim yumurtlama 1 gün sürüyor sonra hemen çatlıyor.Treni kaçırmamak lazım demek ki :)
tahamommy Bebegimgeliyor10 çatlamadan sonra dölleniyor ya yumurta bende erken gebelik yaptığımda 9. Gün çıkmadı 10. Gün çıkmıştı boşuna üzülmüştüm 😅🥲
Bebegimgeliyor10 tahamommy kız agzindan bal damliyor inşallah aynisini yaşarım yazicam buraya 2 gün sonra yapınca 💞🤣🙂
Esnsntrk Bebegimgeliyor10 benim de sat 26 Mayıs. 2 Mayıs yumurtlama. Değerlendirdim. Şuan 13 gün var adete. Silik çıktı ya https://photos.app.goo.gl/BgYeWnC5WY87TyMz7
Bebegimgeliyor10 Esnsntrk nasıl 13 gün oluyor canım adete dongun kaç gunki 2 Şi yumurtlama ise 16 Haziran falan adet olmalı 🙂
Bebegimgeliyor10 Esnsntrk hayırlısı olsun canım bende bu ay 3 gün erken yumurtladim 1 yumurtlama 2 çatlama bakalım💞
Bebegimgeliyor10 adatuna normalde hep 14 yada 15 oluyordum ovulasyon kullanmadan da akıntıdan takip ediyordum 3 gün önce ilk defa olunca çok umutlandim bu ay 💞🤣🤔
Bebegimgeliyor10 adatuna bugün catlamadan sonraki 11.gun avox testim koca bı negatif Elencem galiba bu ayda 🥹