Aaabbbsssddff Kbrmsl hayır en başta 35 te bile olabilir demişti süreç iyi ilerleyince 37 38 i görürürz dedi bugünde gelişimi birinin geri kaldığı için nolur nolmaz diye küvezli bir hastaneye sevk etti tedbir amaçlı
Kbrmsl Aaabbbsssddff ikizlerde bir süre sonra kilo alımı duruyor diye duymuştum belki sizinkide öyle oldu benimkinede ğeçen hafta gittm bidaha gitmedm nasıllar bilmiyorm inşallah sağ salim kucağınıza alirsiniz
Aaabbbsssddff Kbrmsl evet bende öyle düşünüyorum o yüzden yarın artık doğurmak istiyorum en azından anne sütüyle beslenirler inşallah sütlerimiz yeter tabi
Sulegull Kbrmsl 5 yaşında yüksek Tansıyon vardı gebelik zehirlenmesi yaşadım mecburen aldılar 38 gün küvezde kaldı çok zor bir süreçti şiödi tekrar hamileyim ilaç içiyorum
Kbrmsl Aaabbbsssddff bende çok zorlaniyorm artık sıgmıyorlar içeri taşıyamiyorm çok batiyolar bende dogsunlar istiyorum gerçekten bende süt için biraz endişeleniyorm ama rızklarini rabbim gönderiyor ona göre sütümüz olur insallah
Kbrmsl Sulegull ayy çok zor rabbim şifa versin inşallah kaç haftalık doğdu acaba o kadar kübezde kaldi şimdiki gebeliginiz tekmi
Aaabbbsssddff 2girls1boymom ben doğurdummm bugün çok şükür bebişlerde iyi bende iyiyim yanımızda ikiside ultrasonda 2730 2650 çıkmıştı ama biri 2300 küsür biri 2500 küsür çıktı ama çok şükür sağlıklılar
Kbrmsl Aaabbbsssddff yaa dogummu yaptınız gözünüz aydın çok sevindm rabbim banada bebişlerimi alıp gelmeyi nasiip etsin hayırlısıyla anidenmi alindiniz doğuma planlimi oldu ☺️
Serifeiscann Kbrmsl 36+1 de normal doğum ile kendisi gelmek istedi kilosu 2950 ydi erken doğduğu için emme refleksi yoktu pek ilk deneyim olarak bende beceremedim tabi hemen sarılıktan 5 gece kaldı başka sorun olmadı çok şükür inşallah sizinkilerde de olmaz
Kbrmsl Serifeiscann inşallah kilosu güzelmis ama ondanda küvez ihtiyaci olmamiştir hemen geldimi peki sütünüz erken doğmasına ragmen
Kbrmsl Sulegull inşallah görürsünüz 38 i ama 34 bile güzel bı sınır Allah’ın izniyle riskli zamani atlatmissiniz
2bebek-41 Kbrmsl 35+5 te doğum yaptım küveze girmedi içinizi rahat tutun doktorunuz takip.sirasinda gerekeni yapmıştır :)
Serifeiscann Kbrmsl evet geldi 🙏 inşallah sizin de hemencecik gelir emzirme de zorlandığım için önce sağma makinesi ile geldiği kadar sağdım az geliyordu ama zaten ihtiyacı kadar geliyordu aslında sonra yavaş yavaş arttı
Kbrmsl Serifeiscann amin inşallah benimde hemen gelir öyleymiş bebeklerin ilk doğduğunda mideleri çay kaşığı kadarmış o yüzden yetiyormuş