Kbrmsl Kızlar ikiz gebeyim cuma günü doğumum var sizce bu haftada küveze girme ihtimali varmı gitsede çok kalirlarmı birde sütüm gelmedi doğum yapar yapmazmı geliyor acaba
Aaabbbsssddff Kbrmsl ben bugün kontrole gittim geçen hafta 2640 2650 kilolarıydı bu hafta biri 100 gram almış ama diğeri 2600 e düşmüş o yüzden küvez ihtimali olabilir dedi ilçede takipliydim küvez olmadığı için merkeze sevk etti riske atmak istemedi
2girls1boymom Kbrmsl küvez süreci doğumdan sonra belli olan bir süreç olduğu için içinizi ferah tutun inşallah hayırlısıyla yanınıza gelirler hemen. Süt meselesine gelince de doğumdan sonra gelir süt zaten.
Sulegull Kbrmsl 30 haftalık doğum yaptım 34 olsa girmezdi dedi ama bebeğin sağlık durumu da önemli sıkıntı olursa girer yoksa 36 da Herseyi gelısmıs oluyor
irmmoom Kbrmsl doğumdan sonra belli oluyor gerçekten ben tam 37. Hafta da doğum yaptım ikizlerimi biri 2.500 biri 2760 doğdu ikisi de girmedi ama doğum yaptığım gün 38 de doğurup 3 kilo olup küveze giren vardı
Kbrmsl Aaabbbsssddff aslında kilolari maşallah iyi bence kilodan dolayı küveze girmezler gibi benim bebekleriminde kilosu aşagi yukarı aynı neden küveze girerler diye düsünüyosunuz acaba
mirababy03 Küvöze girmesi sadece doğduğu hafta ile alaklı bir durum değil 39da doğup yine giren bebekler var ayrıca doğum haftanız gayet iyi
Kbrmsl mirababy03 tesekkür ederim ben doğum haftası az diye girerler diye düsünüyodm o zaman haftayla yada bebeğin kilosuyla alakalı bir durum değil
Kbrmsl 2girls1boymom çok tesekkür ederim inşallah ikisinide hayırlısıyla alıp evimize geliriz şuan sütüm felan yk bazılarının önceden geliyormuş bende gelmez diye endişelendim
2girls1boymom Aaabbbsssddff maşallah ben 36 haftada alırlar bebişleri diye düşünüyodum. Henüz doğum planlamiyorlar mi
Aaabbbsssddff Kbrmsl ya doktorum öyle bir ihtimal de olabilir dediği için tedirgin oldum takipli olduğum hastanedede küvez yok diye sevk etti başka hastaneye inşallah orda da olmaz sağ salim eve geliriz
2girls1boymom Kbrmsl hiç endişe etmeyin aklınıza getirmeyin pozitif düşünün pozitif olsun bol bol sütlerimiz olur inşallah 😊
Aaabbbsssddff 2girls1boymom planlanmıştı geçen hafta aslında bu hafta alacaktı ama geçen haftadan bu haftaya birr tanesi kilo almayınca tedirgin oldu doktorda küvez süreci olma ihtimaline karşı küvezi olan bi hastaneye sevk ettiler yarın gideceğiz bakalım
2girls1boymom Aaabbbsssddff sağlıkla kavuşun inşallah öyle bir süreç olmadan bebislerinizle eve gelirsiniz 😊
Aaabbbsssddff Kbrmsl hayır en başta 35 te bile olabilir demişti süreç iyi ilerleyince 37 38 i görürürz dedi bugünde gelişimi birinin geri kaldığı için nolur nolmaz diye küvezli bir hastaneye sevk etti tedbir amaçlı