Kkardelenn1 Kızlar bayram tatili malum gidemedik rutin kontrollere sabah kimlerin görüş günü biz 33+0 a girdik şükür ikinci nst olacak inşallah artık her hafta çağırır haftalar ilerledikçe içimi korku alıyor bir şeyler olur mu diye 🥹
RabiaK27 Kkardelenn1 37+6 bizimde perşembe görüş günü bakalım nasılmış içerde durumlar ☺️az kaldı artık geri sayımlarda 🦋
Kkardelenn1 3_bebelianne bana da bayram sonrası gel dedi ben hemen salıya aldım sabırsızım😊🥹sizinde çok az kalmış maşallah
3_bebelianne Kkardelenn1 ben yarın için aradım dayanamadım 2buçukta muayene başlayacakmış doktorum canım eşim yarın çalışmaya başlıyor eşimle gideceğiz ondan çarşamba sabaha aldım çok merak ediyorum çok özledim kuzumu🥹sizede maşallah canım🧿
Kkardelenn1 3_bebelianne bizimde öğleden sonra eşimsiz hiç gitmedim çok şükür hep gelmesini isterim inşallah ama gelmemesi zor 😂90 km yol gidemem tek başıma kız 😄
Kkardelenn1 defnevedoruk maşallah 🤩 belli bir günümüz olunca çok heyecanlı olacak kesinlikle gerçek geri sayım olacak 🥹tabi süpriz yapmazlarsa miiinnoslar
3_bebelianne Kkardelenn1 Özel makam şöförlüğü yaptıkları bir gerçek canım😅😂 yapacaklar tabii sağolsunlar canım şaka bir yana umarım sıkıntısız kontrollerimizi olur sağlıkla kucağımıza alırız🧿
defnevedoruk Kkardelenn1 ilk bebeğime 39a gün vermişlerdi süpriz yapıp 5 gün öncesi doğdu 🙈 niyeyse bu bebişimde öyle yapıcakmış gibi hissediyorum. Sağlıkla kucağınıza alın🥰
Kkardelenn1 defnevedoruk her an her şey yapabiliyorlar doğmadan korkutmayı başarabiliyorlar ☺️amin inşallah sizde sağlıkla alın kucağınıza 🌸🌸
Kkardelenn1 3_bebelianne biz doğurana kadar neler neler çekiyoruz onlar da o kadarını yapıversin dimi 😄😄amin inşallah canım🥰bizim 4 haftamız kaldı şükür 37 de doğum olacak inşallah normal veya sezeryan bakalım kızımız neyi tercih etmek isteyecek
Gulpapatyam_ Kkardelenn1 daha hiç nst ye girmedim onun heyecanı var bebişimi özledim onun heyecanı var ve doğum yaklaşıyor onun dahada bi heyecanı var hayırlısı olsun hakkımızda
Kkardelenn1 Gulpapatyam_ ben girmiştim 30 da ağrım var diye bu ikinci olacak ve hep olacak inşallah artık ☺️seninde başlar sorunsuz bir sekılde hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah 🌸
3_bebelianne Kkardelenn1 Ben sezeryan olacağım canım zorunlu bakalım gün konuşuruz çarşamba büyük ihtimal 😊güzel doğum hikayemizi yazarız bizde inşallah
Kkardelenn1 3_bebelianne amin inşallah en güzelleri nasip olsun 🌼günün belli olur senin çokta bekletmez galiba 38 de falan olur dimi
3_bebelianne Kkardelenn1 38sonrası yapıyor bakalım canım arkadaşımı 39haftada almıştı aynı doktor göreceğiz çarşambadan sonra😊