Yesilgoz06 Ewy bende 39 haftalık oldum. 1 gün sonra kontrole gideceğim ya perşembe ya cuma sezaryen olacağım bana da doktor bebek iri normal doğumda omuzları takılabilir riskli o yüzden sezaryen olmalısın dedi sizin bebeğin kilosu ne kadar acaba
Atlassmomy Yesilgoz06 merhaba ilk gebeliğiniz mi benimde bebeğim iri 2 hafta önde gidiyor o yüzden sezaryen günü verdi doktorum
NunumomZ Ozgeanne Ozgeanne Ozgeanne merhaba benim durumum biraz farklı plesanta previa olduğu için 38 de alması gerekiyor ancak 14 u cumartesi olduğu için 16 sinda alicak normal doktorum dışında doktorlarda griicek ameliyatına rahmin alinma durumu olabilir m cocugun ciğer gelişimini riske atmamak için bekliyorlar sancim vs de çıkmayınca nst de
Ozgeanne NunumomZ çok geçmiş olsun size inşallah diğer türlü ihtimale gerek kalmaz Allah yardımcınız olsun inşallah ❣️ umarım bebek ve siz en iyi şekilde çıkarsınız ameliyattan 🤲
Aysenuryk aleynaeskici_0 38+1 den günaydınlar 😁 cuma günü sezeryan olcak ben pazartesiye kalsa diyordum ama ağrılarım oyle arttı ki cuma olsun bitsin modundayim artik. Saglicakla insallah
Atlassmomy Ewy merhaba medicalpark takipliydiniz dimi hangi hekimdi? Banada doktorum bebek önde ve iri olduğu için 19 Hazirana sezaryen günü verdi 38+3 oluyorum.
caglasb Ervagulcan hayirli anali babali olsun. Normal mi yaptiniz. Ben de dün gittim 1-2 cm açıklık var duzenli sancilar varmis ama cok korkuyorum normalden de sezaryende
Zeynep_Sedat Z1z2 bende 38+2 hala tık yok. Annem gelecek bugün hemen ananas yürüyüş merdiven inip çıkma hepsine başlayacam
akkrn Ewy banada pazartesiye kadar bişey olmazsa yatış vercekmiş. Artık ne diyim sağlıklı kavuşalım da nasip böyleymiş demek düşüyor ya
Ewy Atlassmomy evet ilk gebelik. Gelmeye niyeti yok 38. Haftada alacaktı Sevgi hoca ama ben normal çok istedim ve sezaryen tarihini gdç aldım bu cuma 13 ünde. Son 2 günü geldi gdldi gelmedi sezaryan olacak 😅 çok korkuyorum