Nur19977 1Nihan Şu an aynı durumdayım 10 Haziran adet günüm 8 Haziran‘da kan testi verdim 0.2 çıktı fakat predictor Early test yapmıştım kandan önce silik çıktı hayalet gibi kafam çok karışık bakalım ne olacak bu akşam tekrar bakayım dedim teste dolabımdaydı kırmızı çizgi olmuş test kafam karışık
1Nihan Nur19977 malesef insan meraklanıyor dayanamıyor doktorları dinlemek lazım ama gelde bize bunu anlat :) yarın tekrarlayın umarım pozitif bi sonuç alırsınız
adatuna anonmm burda önemli olan gecikme değil aslıdna yumurtlama günümüz. Yumurtlamadan 11-12 gün sonra testte çıkıyor. Eğer 12 gün geçtiği halde negatifse pozitife dönmez eğer geçmediyse 12 gün pozitife dönebilir
Nur19977 adatuna Yumurtlamamı ovülasyon testi ile takip etmedim o yüzden bilmiyorum 1-2güne netleşecek
Nur19977 adatuna Dün yaptığım o kadar belirgin değildi hayalet gibiydi evirip çevirince kendini belli ediyordu bugün daha da netleşmiş gözle daha da net ve kırmızı fotoğrafta böyle solgun çıkmış anlamadım her ay değişik değişik şeyler yaşıyorum
Hanifeakbayrak anonmm benimde aynı gibi biliyor musunuz kanda 0 çıktı yalnız test erken gebelik testi ama çok aşırı görünmeyecek bir çizgi belki dedeğil bile bilmiyorum net olarak