1Nihan anonmm merhaba umut vermek gibi olsun istemem ama ben aynen böyle yaptım gecikme olmadan kan verdim 0.2 falan çıktı ama gecikme olduktan 3 gün sonra kan verdim 345 çıktı bazen geç döllenme vs olabiliyor hatta adet günümden 1 gün önce erken gebelik testi yapmıştım o bile negatif çıkmıştı şuan 9+2 haftalığız inşallah gönlünüzdeki hayırlısı ile olsun 🌼
kurtaricimelekk anonmm gecikme olmadan kan verdim çıkmadı sonrasında test yaptım testte çıktıktan sonra gidip kan verdim değer 53 çıktı
Bulutlarda anonmm benimde 3 gün kala negatifti 2 gün kala tekrar test yaptım silik çizgi çıktı hemen kan verdim beta 10 çıkmıştı canım yarın sabah ilk idrarla dene istersen
adatuna anonmm burda önemli olan gecikme değil aslıdna yumurtlama günümüz. Yumurtlamadan 11-12 gün sonra testte çıkıyor. Eğer 12 gün geçtiği halde negatifse pozitife dönmez eğer geçmediyse 12 gün pozitife dönebilir
Sarikiz_25 Olabılır canım daha kan gecmemıs olabılır bellı olmuyor benım adetımd besgyn vardı yaptım cok az cıktı deger 90 larda falandı somra yukseldı
anonmm Sarikiz_25 ben 2 erken test yaptım pozitifti kan negatif çıktı regle 3 gün var kaç gündür hiç belirtim yoktu bugün karnım ve belim tuhaf
Acemianne27 Sarikiz_25 adetime 5 gün vardı test yaptım pozitif kan verdim 0.3 çıktı bu değerden pozitife döner mi mide bulantısı yaşıyorum şuan aşırı derecede
anonmm 1Nihan 1.5 yıldır deniyoruz bi kimyasal geçirdim tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim
Nur19977 1Nihan Şu an aynı durumdayım 10 Haziran adet günüm 8 Haziran‘da kan testi verdim 0.2 çıktı fakat predictor Early test yapmıştım kandan önce silik çıktı hayalet gibi kafam çok karışık bakalım ne olacak bu akşam tekrar bakayım dedim teste dolabımdaydı kırmızı çizgi olmuş test kafam karışık
Sarikiz_25 anonmm moralını bozma canım evet kanda cıkar ama kımının gec dollenme olur kana gec bulasır sen yınede ıcını ferah tut ınsallah Rabbım ıstedıgını verır🥰
kurtaricimelekk anonmm testin bozuk olma ihtimali yoksa geç döllenmeyle kana geç geçebilir değerlerin
Hanifeakbayrak anonmm benimde aynı gibi biliyor musunuz kanda 0 çıktı yalnız test erken gebelik testi ama çok aşırı görünmeyecek bir çizgi belki dedeğil bile bilmiyorum net olarak
anonmm kurtaricimelekk artımed yanlış diyorlar nöbetçi eczanede başka yoktu sonra başka eczaneden days doctor bulduk onda da aynı çıktı