Ozkus Gizem_miros Kasım 22 son adetim. Geçen çarşamba ikili test olduk ama o an daha erkendir diye sormadım bile. Bu ayın 25 inde kontrolüm var bakalım kısmetse o zaman soracağım görebilirse inşallah söyler 🤗
YagmurDaskn Gizem_miros 20 kasım son regl 12+5 olduk henüz gitmedim cinsiyet için. Tam göstermezse diye korkuyorum
Gizem_miros Deletedmom113 benimde 13 kasim ama gec dolenme olmus 20 kasim daha ogrenmedim bakalim kismet
Gizem_miros Ozkus bende sali gunu sorcam gerci solemicek ama yjnede sorcam oglumdada 16 haftada soledi ya 😀
Gizem_miros Kelebegimmm doktora gore degisiyor canim galiba benimki 16 haftada soluyor ya bn sali gunu soracam bakim solicekmi 13 haftaligm
SuSerkan 2 Kasım sat. 12+3 de ikili taramada kız dedi doktor ama ben erkek hissediyorum yarın kontrole gideceğim bakalım ☺️🙏
YagmurDaskn Gizem_miros Ay tam ben de öyleyim 13 kasım son reglim ama geç döllenme olduğu için doktor 20 kasım diye aldı son regli 😂
Eeeeeeliffffffff 19.kasım benim bende öğrenemedim kıza benziyo ama kesin değil yanilma payım çok yüksek dedi
Gizem_miros Kelebegimmm dogrudur canim bazi doktorlar solluyo benim doktorum oglumda solemedi erken dedi bunda soler belki ya soracam 😀