Deryademirel NALIN su benim en az tükettiğim şey sanırım.. günde en fazla 1 lt 🙈 bundan sonra Onuda arttırmam gerekecek demek kii
Bildircininannesii Deryademirel içtiğiniz suya dikkat edin Allah korusun bebeğin suyu azalmasın en az 2 litre su içiyoruz 😍😍
KubraatMacit Deryademirel bebeğinin cinsiyeti ne canım benim erkek resmen şerbet içmek istiyorum ama tutuyorum kendimi tatlı yememek için hiç kilo almadan doğurmam lazım ☺
KubraatMacit scl sonuçta şeker de bebeğe zararlı Birde benim şekerim yükseliyor korkumdan yemiyorum kızıma hamileykende çok dikkat etmiştim tatlıya şimdi agızına versek bile yemiyor tatlıyı alışık değil çocuk 😂
KubraatMacit Deryademirel ben sezeryan oldum 4 ay sonra tekrar hamile kaldım dikişlerim tam kapanmadıgı için kilo almamam lazım yoksa açılma olur dedi doktor normalde saflıkla beslenmem ama bu aralar herşeyi yiyorum tatlı yağlı yemiyorum 22. Haftadayım 9 kilo verdim hamileyken kızımda Doğum yapana kadar 18 kilo vermiştim herşeyi Yedigim halde
ZuhalDurmus Deryademirel çok almamışmısın? Neler yiyosun öyle ya ben hiç almadım çünkü hiç iştahım yok, ağzımın tadı yok çpk kötü bişey🙁 bu arada 9+3 üm henüz 🙂
scl NALIN ben su çok tüketiyorum. Gündüz içtiğim yetmiyo gece bile yatmadan önce yanıma alıyorum sabaha bitmiş oluyo su 🙈 acaba o yzden mi erken hissettim bende şimdi sen öyle diyince etki etmiş olabilir😌
NALIN scl canım her 3 saatte bir bebek suyunu yeniliyormus suyun çok etkisi oluyor ben fark ettim edeli tatlıyı terk ettim her korktugumda su içtim devam et hem senin için hem bebek için iyi üstelik hareketlerini hissediyosun endisen de kalmıyor
Mi1007 Deryademirel öyle deme 20 den sonra şeker bir yükseliyor sonra diyete girmek zorunda kalıyosun 🙁 sen şekere de tuza da dikkat et. O zaten hissettircek sana kendini😬😬
Ilkannelik Deryademirel ilk gebeliginse hissedisler biraz geç olabiliyormuş. Bazende plesenta göbek on kısmında yerleşmişse bebek hareketini hissetmeyi biraz daha engellemiş oluyormuş. Telaş yapma 😉
Mommieess Deryademirel doktorunuzla görüşün. Hiç gissedemeyenlerin amnion sıvısı az olabiliyor. ( suyu az oluyor yani) normalde olabilir. Umarım normaldir 🤗
Gizemkaragz Deryademirel kız çocukları hareketi geç olur diye biliyorum ben 18 haftalıkken hissettim erkek bebege hamileyim arkadaşımla aynıyız hafta olatak onun ki kızdı 25 haftada hissetti
Gizemkaragz [bilinmeyen] o senin damar atısın 18 de dışarı belli olmaz sadece ufak sekilde sen hissedersin içindeki hareketleri ama 20 den sonra dışardanda hissetme azda olsa başlar