Eslem2112 edabolukbasi3- evet kız nie inanamıyorsunuz kutusu öyleydi dün de yaptığım awoxtu farklıydı eczaneden aldım
Eslem2112 edabolukbasi3- aşko dur bakayım dünde aynı markaydı inan hiç dikkat etmedim ama kutusı awox olduğuna eminim
GirlandBoy_Mom Eslem2112 tekrarlarsın Kuzum mesela benim aldığım awox un kapağı mordu resmi bulursam atarım
Eslem2112 edabolukbasi3- aşkom bununda mor gerçekten ama fotoda mavi gözüküyor bilmiyorum ama kutusunda awox yazıo 😐
r_deniz Eslem2112 var ama idrar fazla gelmiş de dağılmış gibi. Emin olmak için kan ver yada tekrarla bu testte var görünüyor
edabolukbasi3- Eslem2112 bilemedim canım sabah bi daha tekrarla varsa test awox dağılmada yapmaz ama var bişey testte
Eslem2112 edabolukbasi3- bilmiyorum kazıklandımmıki uzak eczaneden almıştım gene olmadı yarın bizim burdan prodoctor alırım
Mariam2 Eslem2112 bende vermek istiyorum kartım olamadığım için veremedim kendi kartlarim şifre unuttum bolk edildi 🤣🤣🤣
Eslem2112 Mariam2 bnm vardı cnm ettim ayakabbı aldım kendime onunla birlikte gelir nüyük ihtimal eşim anlamaz bişey brlli olmadsn söylemem ona
Mariam2 Eslem2112 yok soyileme zaten bende bişey demyicem neyise yine eczaneden alirm ama gün geçerse bu sefer yoksa kafa yedim ama pek hamile kalacağını sanmıyorum bisuru ilaç ve fitl kulanyoorum