Merhabalar, ben de kendi sürecimden bahsetmek isterim biraz. Yaklaşık 4 yıldır evliyiz biz de, 2 yıl boyunca bebek düşünmedik, çünkü ben de istediğim gibi olursa diye biraz çekinmiştim o yüzden erteledim ama vaktini bekliyormuş bebek, korunma yöntemi sayılmıyor pek ama geri çekilmeyle korunuyorduk biz ilk aydan benim adetim gecikti 1 hafta kadar, sonrasında 1 yıl 4 ay kadar bir süre olmadı hamilelik ben gidip muayene oldum bir şey yok dediler eşim çok gidemedi doktora ama biz sonrasında şöyle bir şey yaptık bulunduğumuz şehirde bir aktar varmış orada hamileliği kolaylaştıracak takviye ürünleri alıp kullandık 3 ay boyunca ondan 4 ay sonra da güzel haberi aldık☘️ ama ben de kafama taktım çoğu zaman, hatta 2 haftayı geçen adet gecikmem dahi olmuştu, sonra biz taşındık çıktığımız ev 5. kat asansörsüz bir yerdi ben de hep düşünüyordum hamilelik çocuk olunca zor olacak burada diye, geçtiğimiz eylül ayında taşındık ekimde son adetim oldu 5 gün erken geldi hatta ben diyet de yapmaya çalışıyordum kilom da var diye ama o ara her şeyden sıkıldım diyeti de bırakacağım hiçbir şey istemiyorum dedim, kasım ayında adetim 5 gün gecikti ama ben başka bir bölüme randevu almıştım röntgen ya da mr gerektiren bir durum vardı özellikle adet tarihini kapsayan günlerde randevu almıştım ne de olsa adet olacağım kolayca hallederim işimi diye ama adet olmadım yine de gittim doktora o da şüphen varsa bir şey yapamayız test yaptır dedi ben de kesin hamilelik yoktur ama tamam dedim mecbur, neyse gidip kan verdim doktor muayene de etti hatta kist varmış büyükçe ameliyat dahi gerektirecek bir şeymiş onu duyunca da üzüldüm demekki bu yüzden olmamış diye ama eve gelince kan sonucunu gördüm ve test yaptım sonuç pozitifti şükür şimdi 8 aylık oldu, ben kendim için stresten ve düşündüğüm şeyden ötürü geciktiğini düşünüyorum ama tabiki nasip olacağı bir vakit varmış, herkesin söylediği gibi saldığın iyice akışa bıraktığın zaman oluyormuş onu da tecrübe etmiş oldum. O yüzden sizin de çok yeni stres yapmayın rahat olun gerekli takviyeleri alıp akışa bırakın en yakın zamanda nasip olacaktır Allah’ın izniyle🌸 uzun oldu kusura bakmayın