peripellaaa Kesinlikle acaba bu ay olacak mı diye stres yapmayın ve düşünmeyin. Tamamen kafanızın rahat olması gerekiyor ve çok isteyince olmuyor maalesef evrenin doğası bu. Öncelikle güzel bir beslenme planı oluşturun kendinize hamile kalmayı kolaylaştıracak besinler var; avokado, muz, kabak çekirdeği, yaban mersini, ananas, yumurta, ceviz gibi
Stresten uzak durmak için mutlaka egzersiz yapın. Yürüyüş veya imkanınız varsa pilates gibi.
Hatta ben evde kardiyo bile yapıyordum haftada 3-4 gün bebek ona rağmen tutunmuş🤗 Çünkü rahim içi dolaşımınız da artıyor egzersizle birlikte
Ve kendimi en uzak ihtimale hazırlamıştım zaten ilk 1 seneye kadar olmaması normal doktorlar öyle söylüyor ilk aydan hamile kalanlara takılma, rahat ol keyfine bak diye 🤭
Ve çevrenize bebek istiyoruz, deniyoruz filan asla demeyin. Bazı kendini bilmezler olur olmadık zamanlarda noldu hala olmadı mı diye sorabiliyor 😒 Ekstra stres olmaya hiç gerek yok
Ayrıca sperm kalitesi için eşiniz kalamar karides tüketebilir haftada 2 gün filan doktorum iyi geldiğini söylemişti.