Buse4161 Yalkan benim doğuma daha çok var ama ben fıtıklardan bahsetmedim. Unuttum söylemeyi guatr vardı onu söyledim tek sıkıntı olur mu? Bu arada aralık gözüküyor benim daha 14 haftalığız sana da geçmiş olsun canım
Yalkan Buse4161 söyle canım çok önemli normal doğumda bir sezeryanla belden uyuşmada bile sıkıntı ona göre yol çiziyorlar sana doğuma yakın skolyoz olduğu için eski filmlerime bakarak iğne vurucaklar mesele zaman su misali geçiyor valla 😇
Yalkan Eşimde Kartepe’ye taşınalım diyor bende endişeliyim nasıl bi yer yapabilirmiyim hep burda alışmışım doğma büyüme
Buse4161 Yalkan kartepede kiralar çok ucuz ama kışın bayağı soğuk oluyor doğalgaz olmayn yere taşınıp hata etmeyin derim
Gamzebensen Yalkan gerçekten çok güzel yer Kartepe sessiz sakın huzur ben sitede oturuyorum gayet memnunum buradan İzmit çarşıya 1 otobüsle gdyprsun herseye yakın ben de basıskele de oturuyordum bekardan ama evlendıkten sonra buralı oldum
Yalkan Buse4161 tepe olduğu için bilmiyorum eşime hep yok diyorum oda diyo gel gezelim gör öyle karar ver çok güzel evler var diyo uygun
Cerenkrc Buse4161 Kartepenin köylerinde doğalgaz yok sayılır kiralar ucuz derken benim bulunduğum bölgede ucuza ev bulmak çok zor olanlarda eski binalar onlarda çok kötü durumda oluyor
Yalkan Gamzebensen yaa başiskelede güzel ordanda bakıyoruz ev görümcem orda ya bakalım eylülde belli olcak 😇 evet evet bende siteye gelirim anca öbür türkü korkarım 😀😀🙈
Buse4161 Yalkan ben afedersin büyük abdestimi yaparken bile çok ıkınamıyprum damarım çekiliyormuş gibi bacağıma kadar ağrı giriyor. Bi sonraki kontrolde söyleyeyim o zaman canım teşekkür ederim
Gamzebensen Yalkan Yalkan hayırlısı olsun bakalım artık Kartepe gelirsen komşu oluruz basıskele çok pahalı ailem orada oturuyor
Yalkan Gamzebensen inşallah gelmesemde Bebişler doğduktan sonrada görüşürüz 😇😇 İzmit ortak nokta nasıl olsa 😇
Kanatlarimruhumda Ben de yahyakaptan 🙋♀️ henüz çok yeni hamileliğim. Hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz acaba henüz bulamadım ben kimseyi
Buse4161 Yalkan yaşanır bak biz yaşadık çok güzel sakin huzurlu bir yer ama markete falan uzak oturma derim biz sitede oturuyorduk etrafta market falan yoktu sabah ekmek arabası geliyordu kaçırmamak için bekçiye para veriyorduk bize ekmek alsın diyr
Yalkan Buse4161 ben o benim kırmızı çizgim tek bakacağım yer orası 😀 burda şirinköyde oturuyorduk sırf market uzak diye evi sattırdım eşime 🥰