Buse4161 Gamzebensen buluşmaktan kızz aslında sosyal biriyim de hamilelikten beri evden çıkmaz oldum tüm sosyalliğim gitti
Yalkan Benimde fıtığımdan dolayı mecbura kalındı bend e istiyordum İnşallaj sağlıkla doğsun cinsiyeti ne 😇
Buse4161 Yalkan bel fıtığı mı var aşkım sende? Bende de skolyoz kaynaklı minik fıtıklar var ve bir de kasık fıtığım var
Gamzebensen Buse4161 valla ben de öyle oldum ama hamısler hamısin halinden anlıyor sosyallık lazım birazda dimiii🥰
Yalkan Buse4161 geçmiş olsun çok benimde aynı skolyoz felan hepsi var nerden bulduysak 😀😀 doktorum diyo zayıfsın maşallah diyo fıtıkları toplamışsın sizin ne kadar kaldı doğuma
Beyzack Yalkan Budak41 merhabalar ben şuan istanbulda yaşıyorum ama izmitliyim her hafta izmitteyim nerdeyse annemin evide çarşıda önceden bende beş dk ya çarşıdaydım :))) buluşma güzel olur
Buse4161 Yalkan benim doğuma daha çok var ama ben fıtıklardan bahsetmedim. Unuttum söylemeyi guatr vardı onu söyledim tek sıkıntı olur mu? Bu arada aralık gözüküyor benim daha 14 haftalığız sana da geçmiş olsun canım