Annabelle feynnur benim de öyle ilerledi sonra bir anda tam açıklık oluverdi. Sonu çok güzel bu ağrıların sabret canim. Allah yardımcın olsun ♥️🙏🏼
feynnur Annabelle doğurdum ağrılı sancılı dikişli geçti ama bebeğim ağladı ama biraz inleme var dediler yenidoğan yoğunbakımda bakılacak dediler ne kadar belli değil bu kötü bi durum mu
Mom6535 feynnur öyle oluyor açılma ilerledikçe çok zorlandım bende ailem yanımda yoktu stres çok yaşadım bel ovalamak gerçekten çok ise yaradı bende hayırlısıyla kucağına almışsındır inşallah
Annabelle feynnur üzülme canım biraz solunumu düzelsin diye kontrol altında tutacaklar. Çok şükür bitmiş doğumun. Allah sağlık versin bebeğine de sana da 🥰🙏🏼
incimikkk @papatya3458 doğurdunuz muuuu kızlar bende yarın sabah yatış yapıyorum ne su ne nişan ne sancı ne açılma hiçbir şey yok 38+4 haftalığım protein kaçağı olduğu için doktor bir an önce başlatalım doğumu dedi ama sancı vs hiçbir şey yokken suni almak sizce nasıl bir şey sezeryan da pek taraftar değilim ama mecbur kalırsam yapacak bişey yok
papatya3458 incimikkk ben dogurdum ama sezeryan ile. Sabah 11 de suni sanci verildi bebek daha kanala inmemisti basi cok yukaridaydi acilma sancim vs yoktu sadece nisan gelmisti aksam 7 ye kdar 8 saat suni sanci sonucunda acilmam yoktu bebek de kanala inmemisti sonrasi sezeryan
incimikkk @Mey58 kız nasıl doğurdun sancısız suni sancıyla mi doğurdun akıl ver ne yapayım yarına kadar bende dogurucam Allah’ın izniyle yarın
Mey58 incimikkk suni sancı verildi öğlen 12de yatisim yapıldı salı günü, bu sabah 6:55de doğdu çok şükür sancılar çok zorladı açılmam bir ara 3 de kaldı saatlerce sancı çektim daha sonra nasıl olduğunu anlamadım bile kuşağımdaydi darısı sana insaallah
incimikkk @papatya3458 yaa o kadar ağrıyı çekip sezeryan olmakta ayrı bir dert ya ondan çok korkuyorum işte
incimikkk @Mey58 çok saat çekmişsin Allah bı şekilde kolaylığını veriyo inşallah bana da tez zamanda doğurmak nasip olur benim sabah 9da verilecek inşallah geç saate kalmdan bende kucağıma alırım hayırlı olsun tekrardan
Mey58 papatya3458 kanaldaydı 12 de verildi gece 11 gibi anca 3 olmuştu ama daha sonra birden ilerledi