papatya3458 Annabelle bebek asagi inmis miydi ben de bugun fitil ve suni sanci alacagim ama bebek cok yukaridaymis sezeryan olabilir dedi doktor
Annabelle papatya3458 canım şimdi gördüm ya naptın çok da merak ettim şu an cevap yazmamin faydası yok sanırım 😕
feynnur Annabelle ben 40 haftayım yatışım yapıldı yeni sancı geldiğinde nasıl idare etmem lazım ağrısını ve açıklık bakılırken aşırı sancı giriyo nasıl ağrıları hissiz geçirebilirim
feynnur papatya3458 benim sancılarım çıkıyo 2-3 dakikada bir 100 e vuruyor allah ikimize de kolaylık versin
_Melikedlk yagmurcoskun yatış yapar yapmaz mı başlayacaklar banada yatış dedi bugğn ama suni sancı verilir mi bilmiyorum
feynnur papatya3458 fitil verilmedi suni sancı verilmedi. Sabah muayenede sancım vardı. Açıklık bakıldı 3-4 kez onlar tetikledi sanırım şuan 100 e çıkıyor
papatya3458 yagmurcoskun 40+3 bugun 11 de fitil ile suni sanci verildi sizin acilmaniz var miydi bir de bebek kanalda miydi
Annabelle feynnur benim de öyle ilerledi sonra bir anda tam açıklık oluverdi. Sonu çok güzel bu ağrıların sabret canim. Allah yardımcın olsun ♥️🙏🏼
Mom6535 feynnur öyle oluyor açılma ilerledikçe çok zorlandım bende ailem yanımda yoktu stres çok yaşadım bel ovalamak gerçekten çok ise yaradı bende hayırlısıyla kucağına almışsındır inşallah
Krdlnfrkn papatya3458 okuma imkanın var ise yasin suresi eğer o kadar vaktim yoksa ihlas ve Fatiha okunması oneriliyor