prensesinannesii1 Eslem2112 aramızda 3 ay var zaten ben haziranda doğum yaptım geçen sene bu zaman işte
Eslem2112 prensesinannesii1 osmanlı döneminde yaşasaydık sultan olurduk her yıl doğuruyoruz 😂😂maşallah ama
prensesinannesii1 Eslem2112 Allah yardım eder bebeğim ne güzel yapıp piyasadan çekilirsin 😹 Ben hamile değilim gibi ama sen kesin hamilesin
prensesinannesii1 Eslem2112 sorma yaaa ama bence sen hamilesin ben değil😹bugün herhalde koyu mu çıkması lazım benim
Eslem2112 Mariam2 haklılar ama benim eşim hiç bilmiyor bcım dün kanamam olduğunu söyledim bi kan ver test yap dedi yok dedim varsa vardır yapmıyacam
Eldgrn Eslem2112 Rengi nasıl ya benimde oldu. 4 hazirandan 8 hazirana kadar ilk pembe kahve akıntı içinde damar pembe gibiydi. Sonra kahve gibide pembe gibiydi de damarlı değildi. Sildikce geliyordu beynim yandı test söyledim bende awox yolda
Eslem2112 Eldgrn bnm ki bildiğin kamama pıhtılı başta leke leke oldum daha sonra kanama oldu kanamam tam bitri dedim peçeteye sildikçe geldi geldi iki üç gün
Mariam2 Ama OVULASYON garibim Kendi giti aldı ben dedim ki acba kanama bu yüzden diye mi merak ettim oda aldi
Eldgrn Eslem2112 Allah allah ya testlerin ne zaman geliyor senin ben arka planda okuya okuya takip ediyorum testlerin gönderilerini
Eslem2112 Mariam2 bn dayımı aradım dayım gebelik şüphen var mı dedi tabi dayım olduğu için yol dedim dayı şüphem yok o zaman bekle biraz daha dedi